Sing kudu dingerteni dening Pamilik Bisnis E-commerce babagan Shopify SEO

E-commerce

Sampeyan wis kerja keras nggawe situs web Shopify supaya bisa adol produk sing bisa dituduhake karo konsumen. Sampeyan nglampahi wektu milih tema, ngemot katalog lan katrangan, lan nggawe rencana pemasaran. Nanging, ora preduli carane katon apik banget utawa gampang banget navigasi, yen toko Shopify durung dioptimalake karo mesin telusuran, kemungkinan narik minat target pamirsa kanthi organik kanthi sithik.

Ora ana cara: SEO sing apik nggawa luwih akeh wong menyang toko Shopify. Data sing dikompilasi karo MineWhat sing nemokake 81% riset konsumen produk sadurunge tuku. Yen toko sampeyan ora katon luwih dhuwur tinimbang rangking, sampeyan bakal ora bisa adol - sanajan produke luwih berkualitas. SEO duwe kekuwatan kanggo pelanggan siphon kanthi niat tuku, utawa nggawa dheweke lunga.

Apa Kabutuhan Toko Sampeyan

Saben toko Shopify butuh landasan sing apik kanggo SEO. Lan saben dhasar SEO dibangun kanthi tembung kunci sing apik. Tanpa riset tembung kunci sing apik, sampeyan ora bakal target target pamirsa sing bener, lan yen sampeyan ora target pamirsa sing bener, kemungkinan sampeyan bisa narik kawigaten wong sing biasane tuku. Kajaba iku, yen sampeyan ngerti babagan riset tembung kunci, sampeyan bakal bisa nggunakake ilmu kasebut ing bidang bisnis liyane, kayata pemasaran konten.

Miwiti riset tembung kunci kanthi nggawe dhaptar tembung kunci sing sampeyan pikir relevan karo bisnis. Dadi spesifik ing kene - yen sampeyan adol perlengkapan kantor, iki ora ateges sampeyan kudu ndhaptar tembung kunci kanggo istilah sing ana gandhengane karo kantor sing kalebu produk sing ora sampeyan adol. Mung amarga narik minat wong sing kasengsem karo perlengkapan kantor, ora ateges dheweke bakal seneng menyang situs sing ora duwe produk sing wiwitane digoleki ing Google.

Gunakake alat riset kunci kanggo mbantu sampeyan entuk informasi sing cocog babagan tembung kunci potensial sampeyan. Alat paneliten tembung kunci ngandhani tembung kunci sing dikarepake, tembung kunci duwe data persaingan, volume, lan biaya paling murah. Sampeyan uga bakal bisa ngerti tembung kunci sing digunakake para pesaing ing kaca sing paling populer. Umume alat riset tembung kunci nawakake versi gratis lan mbayar, nanging yen sampeyan pengin nyoba cara kerjane, sampeyan bisa nggunakake Perancang Alat Kata Kunci Google.

Gawe Deskripsi Produk Cerdas

Yen wis ngerti babagan tembung kunci sing kudu digunakake, sampeyan bisa ngetrapake deskripsi produk. Penting sampeyan ngindhari stuffing ing katrangan sampeyan. Google ngerti manawa konten ora wajar, lan sampeyan bisa uga bakal dihukum amarga pamindhahan kasebut. Sawetara produk sing sampeyan adol bisa uga katon jelas; Contone, toko persediaan kantor sampeyan pancen angel banget njlentrehake barang kayata stapler lan kertas. Untunge, sampeyan bisa seneng-seneng karo deskripsi kanggo menehi rempah-rempah (lan menehi tandha nalika lagi proses).

ThinkGeek nindakake perkara kasebut kanthi paragraf katrangan babagan senter LED sing sederhana sing diwiwiti karo baris: "Sampeyan ngerti apa sing nyedhot babagan senter biasa? Dheweke mung ana rong warna: putih utawa putih semu kuning sing ngelingake untu wong sing ngombe kopi sing seneng banget. Apa senter sing nyenengake? "

Nyengkuyung Review Saka Pembeli

Nalika ngajak pelanggan ninggalake review, sampeyan nggawe platform kanggo nambah peringkat. Siji Survei ZenDesk nemokake manawa 90% peserta dipengaruhi dening tinjauan online sing positif. Panaliten liyane wis nunjukake temuan sing padha: rata-rata, umume wong percaya karo pengulas online kaya sing dipercaya karo rekomendasi lisan. Penting, ora mung review kasebut ing platform review, nanging uga ing kaca produk sampeyan. Ana sawetara cara kanggo tenanan pelanggan kanggo mriksa bisnis sampeyan; timbang pilihan sampeyan, lan pikirake cara sing cocog kanggo bisnis sampeyan.

Entuk Pitulung SEO

Yen kabeh diskusi babagan SEO ngatasi sampeyan, coba kerjo bareng karo perusahaan pemasaran utawa agensi kanggo nuntun sampeyan ing arah sing bener. Duwe ahli ing sisih sampeyan ngidini sampeyan sinau babagan teknik ing mburi SEO, uga fokus karo produk sampeyan, lan menehi pengalaman layanan pelanggan sing apik.

Miturut SEOInc, Perusahaan konsultasi SEO ing San Diego, sawetara bisnis khawatir bisa nggarap agensi amarga wedi ngeculake kendhali, nanging iki sejatine ora - sajrone sampeyan kerja karo perusahaan sing duwe reputasi.

Shopify wis dadi pilihan utama kanggo adol online. Amarga pentinge nyetir pelanggan menyang situs sing didhukung Shopify, Shopify SEO ngalami tuwuh kanthi cepet ing taun-taun pungkasan lan dikarepake bisa terus berkembang kanthi eksponensial. SEOInc

Sampeyan bisa uga mikir nggarap freelancer berpengalaman sing duwe katrampilan babagan SEO lan portofolio ekstensif. Apa wae sing sampeyan pilih, elinga manawa SEO minangka prekara sing kudu ditindakake kanthi bener, lan kajaba sampeyan bisa nyawisake wektu kanggo sinau taktik sing paling apik lan sukses ngetrapake, investasi sing luwih apik kanggo milih katrampilan kasebut menyang pihak liya.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.