Blanja Titik: Aplikasi Penawaran Seluler sing Dibangun kanggo Konsumen

toko titik sampeyan

Ganjaran seluler, penawaran seluler, kupon seluler, email… kabeh aplikasi iki padha karo siji fitur. Kabeh aplikasi push sing terus-terusan ora nganggu konsumen kanggo nggunakake promosi sing diwenehake. Apik banget kanggo sawetara konsumen, nanging akeh konsumen sing pengin nggunakake transaksi nalika wis siyap. Iku ide sing ana ing mburine Toko Titik Sampeyan.

Aku ngapresiasi strategi ing mburi aplikasi iki amarga nguatake pangguna tinimbang platform utawa sudagar. Pelanggan bisa nelpon setelan ing pengecer sing pengin diterusake uga pengin utawa nalika pengin nampa tawaran. Paling apik - ora prelu nyithak kupon, cukup tampilake voucer seluler ing checkout.

Pedagang mung mbayar ragad saben wulan tinimbang nuduhake bathi. Amarga transaksi sampeyan mlebu menyang aplikasi Toko Spot Sampeyan, sampeyan ora kudu nyoba nyetir pangguna kanggo ndownload aplikasi sampeyan. Iki tegese sampeyan duwe akses menyang saben pangguna ing Toko Sampeyan… ora mung wong sing sampeyan push kanggo mlebu. Pasang pasang mundhak kabeh kapal! Konsumen mung ndownload Toko aplikasi seluler Spot sampeyan lan dheweke duwe akses menyang kabeh lokasi ritel favorit lan penawaran sing ditawakake.

Pedagang bisa ngatur inventaris transaksi, nawakake kanthi real-time, lan nuduhake transaksi anyar kanthi cepet tanpa mbutuhake persetujuan utawa suntingan kaya sing dibutuhake platform liyane. Semono uga, para pedagang bisa nglacak kabeh kemajuane Analytics sing ngukur data kapentingan lan nebus. Yen sampeyan dadi sudagar lan pengin njupuk Shop Your Spot kanggo test drive - aplikasi kene.

toko-titik-nebus sampeyan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.