Finesse: Instal, Tambah Produk, Golek Dhuwit.

tema woocommerce apik banget

Kita kabeh wis biasa ngonfigurasi e-commerce khas sing nggabungake kaca produk kanthi ubin produk lan kaca produk standar kanthi foto, deskripsi lan ulasan. Pengalaman blanja kuno kasebut diganti karo pengalaman blanja sing apik sing nggabungake kabeh fitur sistem konten sing apik kanthi kapabilitas supaya sistem e-commerce.

The Tema Finesse kanggo WooCommerce minangka conto sing sampurna saka pengalaman blanja anyar iki.

Finesse yaiku a WooCommerce tema sing digawe didol. Wis digawe wiwit wiwitan dadi ayu, fleksibel lan apik kanggo konversi. Yen sampeyan pengin terus adol produk sampeyan kanthi cara, Finesse minangka tema kanggo sampeyan!

Fitur utama tema Finesse saka Desain Toko

  • Setup prasaja - Upload Finesse, tambahake logo lan wiwiti nambah konten sampeyan.
  • Blok konten - Tambah blok kanthi latar mburi sing apik sing dilapis karo salinan pemasaran supaya bisa narik pelanggan. Gawe sambungan karo dheweke nggunakake video.
  • Widget sing Fleksibel - Lebokake produk sing pengin, utawa tinggalake bagean sing ora dibutuhake. Sampeyan ora winates karo tata letak sing wis disetel.
  • Kaca Landing Tanpa wates - Gawe landing page kaya sing sampeyan karepake. Gawe kaca khusus kanggo saben istilah telusuran kunci. Ngono pengunjung saka Google bakal terus menyang konten sing digoleki.
  • mobile - dirancang saka ngisor nganti unggul ukuran layar cilik lan gedhe. Tema langka sing cocog kanggo loro kasebut.
  • Konversi Dioptimalake - mbusak pandhu arah lan widget nalika mriksa manawa pangguna ora ngeklik sadurunge ngrampungake tuku.
  • meh - dirancang kanggo mbukak kaping cepet kanggo nambah telusuran lan konversi.

Kaya sing sampeyan ngerteni ing ngisor iki, tema sing luar biasa:

adat-tata-tata-tata

Pengungkapan: Kita afiliasi saka Desain Toko.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.