ShippingEasy: Rega Pengiriman, Pelacakan, Labeling, Nganyari Status, lan Diskon Kanggo E-niaga

Platform E-Dagang Pengiriman Pengiriman

Ana akeh kompleksitas karo e-commerce - wiwit saka proses pambayaran, logistik, pemenuhan, nganti pengiriman lan pengembalian - sing umume perusahaan diremehake nalika njupuk bisnis kanthi online. Pangiriman, bisa uga, minangka salah sawijining aspek sing paling penting ing tuku online - kalebu biaya, perkiraan tanggal pangiriman, lan pelacakan.

Biaya pengiriman, pajak, lan biaya tambahan dikenani biaya kanggo setengah saka kabeh Kréta Blanja sing ditinggal. Pangiriman alon-alon tanggung jawab kanggo 18% Kréta Blanja sing ditinggal.

Riset Baynard

Nggabungake solusi pengiriman ora mung nggawe pengalaman pelanggan luwih apik lan nambah tarif konversi, uga bisa ngirit dhuwit amarga sistem kasebut bisa ngakses tarif pangiriman sing sampeyan ora ngerteni ana. ShippingEasy minangka salah sawijining sistem.

Mupangate Gampang

PengirimanEasy minangka platform integrasi pengiriman online sing digabung karo saben platform e-commerce sing populer lan bisa digunakake karo macem-macem layanan pengiriman - kalebu UPS, FedEx, DHL eCommerce, DHL Express, Endicia, USPS Discounted Rate Table, USPS CPP vs CBP, lan USPS Kothak Tingkat Regional.

Mupangate Gampang

  • Mbukak kunci Tarif Pengiriman sing Luwih Apik - Akses Pricing Plus Komersial — tarif pengiriman paling murah — preduli saka ukurane. Plus, entuk diskon tarif tarif lan asuransi eksklusif.

Tarif Diskon Pengiriman

  • Labels Print Cepet - Nyithak label, ngatur pesenan, ngotomatisasi pengiriman, ngirim trek, lan ngabari sing nampa — kabeh ing siji platform pangiriman adhedhasar awan sing gampang digunakake.

Gawe Label Pengiriman

  • Nelusuri lan Bali - Nelusuri lan ngasilake bagean integral saka pengalaman pelanggan e-commerce. ShippingEasy nggawe gampang kanggo sampeyan lan pelanggan.

Lacak Pengiriman lan Bali

  • Otomatis Aliran Kerja - Otomasi sing kuat nglancarake pangiriman, pelacakan, lan ngasilake supaya sampeyan bisa fokus dadi perkara sing luwih penting - kayata nggawe bisnis.

Aturan Otomotif Pengiriman E-Niaga

  • Pelaporan Lanjut - Entuk wawasan sing sampeyan butuhake supaya tetep ana ing ndhuwur pangiriman, pelanggan, lan pelacakan, kabeh ana ing sak papan.

laporan 1

ShippingEasy Email Marketing Otomatis

Sing adol online bisa nggunakake data pesanan lan pangiriman kanggo ngirim komunikasi kanthi otomatis menyang para pelanggan, kalebu email sing:

  • Kranjang Blanja sing Ditilar - nggawa bali pelanggan sing wis ngerti sing wis ninggali barang ing kranjang.
  • Gawe review produk - link langsung bali menyang item ing urutan
  • Produk sing gegandhengan karo Upsell - adhedhasar item ing urutan
  • Tawaran tawaran lan kupon - adhedhasar total nilai order utawa barang sing dituku
  • Menang maneh pelanggan - adhedhasar status ora aktif

Kajaba iku, ana perpustakaan template plug-and-play supaya persiyapan cepet. Tim layanan pelanggan sing mbiyantu uga mbantu nyiyapake aturan lan mutusake template uga kanggo para penjual sing ora duwe pengalaman pemasaran email.

PengirimanEasy wis ngasilake integrasi karo 3dcart, Amazon Prime Shipping, Amazon Seller Central, BigCommerce, ChannelScore, eBay, Etsy, Magento, Prestashop, Buku cepet, Shopify, Storenvy, Volusi, WooCommerce, Yahoo! Toko, lan liya-liyane. Dheweke uga duwe perpustakaan API lengkap kanggo nggabungake karo platform e-commerce eksklusif.

Nyederhanakake Pengiriman lan Simpen nganggo ShippingEasy! Miwiti Uji Coba 30-Hari GRATIS Saiki!

Pengungkapan: Kita afiliasi kanggo PengirimanEasy.



Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.