Shift Mengkono 2009

2009

Pangowahan lan pesen ing Shift kedaden iku luar biasa. Nalika ngomong babagan adopsi media sosial lan teknologi sing cepet, aku isih bakal negesake manawa jumlah gedhe isih makili pecahan cilik nalika nerangake adopsi massal. Bisnis isih duwe wektu kanggo adaptasi, nganggo lan entuk pangsa pasar yen tumindak saiki.

Klik liwat kiriman yen sampeyan ora weruh Shift kedaden ing feed utawa email sampeyan.

Aku ora nate kesel karo iki! Matur nuwun kanggo @komangtrisanthy kanggo nuduhake kula.