Shift Mengkono 2009

2009

Pangowahan lan pesen ing Shift kedaden is incredible. While it speaks to the swift adoption of social media and technology, I'd still point out that the big numbers still represent tiny fractions when it comes to mass adoption. Businesses still have time to adapt, adopt and acquire market share if they act now.

Click through to the post if you don't see the Shift kedaden ing feed utawa email sampeyan.

Aku ora nate kesel karo iki! Matur nuwun kanggo @komangtrisanthy kanggo nuduhake kula.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku curiga manawa media sosial mirip SEO utawa pemasaran email: minangka alat liya ing kothak piranti sing bakal migunani kanggo pirang-pirang dekade sabanjure. Ya, iki bakal dadi luwih rumit lan cara bakal ganti, nanging jelas ora modele. Uga ora kabeh.

    Iki ora ateges manawa perusahaan ora kudu nandur modal nalika ngleksanakke saiki, nanging ora bakal kewalahan yen durung.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.