Sharpspring: Platform Otomatis Sales lan Marketing Komprehensif lan Terjangkau

Kampanye SharpSpring

Langsing nggabungake otomatisasi pemasaran lan CRM ing salah sawijining solusi end-to-end sing dirancang kanggo ngembangake bisnis sampeyan. Platform sing kaya fitur duwe kabeh sing dibutuhake lan liyane kanggo dodolan & otomasi pemasaran inbound: email adhedhasar prilaku, pelacakan kampanye, kaca landas dinamis, pembangun blog, jadwal media sosial, chatbot cerdas, CRM & otomasi penjualan, pembentuk formulir dinamis, nglaporake lan analytics, ID Pengunjung anonim, lan liya-liyane.

Platform kasebut digunakake dening perusahaan SMBs lan Enterprise, nanging pelanggan utama SharpSpring minangka agensi digital amarga nawakake program reseller / label putih sing wis dadi pusat laba kanggo luwih saka 1,200 agensi digital ing saindenging jagad. Dheweke nawakake sawetara fitur agensi, kalebu antarmuka sing bisa ditandhani, manajemen multi-klien, mlebu siji, lan liya-liyane.

Kita nggunakake Act-On lan HubSpot sadurunge mbukak karo SharpSpring. Kaloro platform liyane apik, nanging SharpSpring ngidini kita luwih ngontrol klien babagan interaksi, tagihan, lan desain rencana.

Raymond Cobb III, JB Media Group

fitur skor timah otomatisasi

Fitur SharpSpring Klebu

  • email - Mungkasi jeblugan email sing mboseni, lan ngirit wektu kanggo strategi pemasaran sampeyan. Miwiti obrolan sing nyebabake konversi nganggo pesen pribadi lan kampanye otomatis sing nanggepi prilaku pangguna. Gunakake platform pemasaran email SharpSpring kanggo nglacak petunjuk "sawise klik." Ora kaya panyedhiya layanan email liyane, kita nawakake analisis rinci babagan saben interaksi - supaya sampeyan bisa ngirim pesen sing bener ing wektu sing tepat, lan ngirim tim sales sampeyan kanthi notifikasi wektu nyata.
  • Forms - Mbangun, ngatur, lan nyusun ulang kolom kanthi gampang karo editor seret lan selehake sing langsing. Bidang kanthi otomatis nggawe formulir otomatis kanggo pengunjung sing dikenal kanggo nambah konversi lan katon apik ing situs apa wae kanthi CSS khusus. Sampeyan bisa uga peta lapangan saka pihak katelu lan formulir asli.
  • Automation - Pembangun alur kerja visual sing kuat lan gampang digunakake nyederhanakake otomatisasi pemasaran. Gunakake logika cabang kanggo ngarahake poin kritis ing lelungan tuku sing unik. Sinkronake informasi kanthi cepet karo suite CRM otomatisasi pemasaran internal. Siapke personas panuku kanggo produk lan layanan sampeyan, banjur wenehi petunjuk menyang macem-macem personas supaya sampeyan bisa ngirim pesen sing ditarget kanthi otomatis. Nampa dhaptar pandhuan sing paling apik saben dina langsung menyang kothak mlebu, lan tumindak kanthi wektu sing pas kanggo ngowahi dadi sales. Gunakake alat otomatisasi pemasaran SharpSpring kanggo ngetung timbal adhedhasar keterlibatan, pelacakan kaca, fit, lan liya-liyane - malah nyebabake bosok timah alami kanthi suwe.
  • Identifikasi Pengunjung - VisitorID minangka salah sawijining senjata rahasia ing alat otomatisasi pemasaran. Gunakake kanggo ngenali kaping pindho pengunjung ing situs sampeyan (dibandhingake karo platform pemasaran sing saingan). Gunakake pelacakan adhedhasar prilaku kanggo ngerti sejatine motivasi saben klik. Temtokake poin nyeri lan strategi sing sukses supaya situs web sampeyan ora bakal mandheg ngoptimalake. Nampa dhaptar pandhuan sing paling apik dina kanthi langsung menyang kothak mlebu, lan tumindak kanthi wektu sing pas kanggo ngonversi petunjuk kasebut menyang penjualan.
  • CRM - Kawruh minangka kekuwatan - lan CRM minangka penjualan. Gunakake CRM otomatisasi pemasaran utawa integralake panyedhiya CRM sing disenengi karo platform pemasaran SharpSpring kanthi lancar. Tindakake data sing terintegrasi kanthi cepet kanthi sinkronisasi rong arah cepet. Lacak kesempatan wiwit digawe nganti nutup kanthi mripat manuk ing pipa sampeyan. Gawe tahapan transaksi, lapangan, filter, lan liya-liyane, kanggo ngatur penjualan kanthi gampang nganggo alat otomatis pemasaran.
  • Landing Pages - Mbangun kaca landas lan corong kaca landas sing kuat sing ngowahi pengunjung dadi prospek. Gunakake editor titik-lan-klik sederhana kanggo nggawe kaca landas unik, utawa adaptasi template saka perpustakaan ekstensif. Siapake rantai kaca landas sing gegandhengan kanggo ngatur pengunjung dadi macem-macem corong. Nyurung konversi luwih akeh kanthi konten web dinamis sing bakal diganti adhedhasar minat lan atribut pengunjung. Kirim asil kanthi cepet tanpa kode utawa pangembang, lan tanpa ndemek situs web sampeyan - nanging kanggo wong-wong sing pengin kontrol total, sampeyan bisa nambah kode HTML lan CSS dhewe kanggo ngatur kaca luwih adoh.
  • blog - Bukak blog sawetara menit karo tukang blog lan editor ing sistem otomasi pemasaran. Desain, ngatur lan nerbitake kiriman kanthi gampang. Nggawe kolaborasi ing tim sampeyan, utawa nggawe profil kanggo welcome blogger tamu. Tambahake jangkauan konten sampeyan kanthi sindikasi email RSS sing kanthi otomatis ngirim kiriman anyar menyang dhaptar mailing. Entuk luwih akeh konten kanthi widget media sosial sing ngidini pangguna bisa nuduhake lan ngetutake sampeyan kanthi online. Gunakake alat otomatisasi pemasaran SharpS Spring kanggo nglacak pengunjung, ngerteni konten sing paling apik, lan target target kiriman kanggo nggedhekake konversi.
  • Pemasaran Marketing - Nggawe keputusan utama kanthi data sing akurat lan relevan. Pilih metrik sing paling penting kanggo saben kampanye lan pesen, banjur buat laporan khusus kanggo mriksa kinerja sampeyan. Ngerteni ROI end-to-end lan lacak sumber timbal - sanajan saka offline. Nuduhake informasi kunci karo tim, klien, lan pelanggan ing tampilan sing bisa diwaca lan bisa diakses.
  • integrasi - Sambungake karo atusan panyedhiya piranti lunak pihak katelu kanthi API SharpSpring lan integrasi Zapier. Sinkronake data karo sistem CRM otomatisasi pemasaran sampeyan, supaya sistem manajemen konten sampeyan dianyari, lan integrasi formulir web pribumi lan pihak katelu karo platform pemasaran. Pancen nggawe SharpSpring dhewe kanthi jeneng maneh email, kabar, laporan, lan uga aplikasi kasebut dhewe. Simpen data ing platform sing dienkripsi, aman, lan keukur.
  • Media Sosial - Luwih saka publikasi, jadwal, lan ngawasi. Ganti interaksi sosial dadi obrolan sing migunani sing ngasilake penjualan lan ditampilake ing laporan pemasaran sampeyan. SharpS Spring Sosial nawakake kabeh fitur sing sampeyan ngarepake solusi manajemen sosial, uga alat konversi sing kuat sing bisa diduweni saka platform pemasaran sing integral. Pemicu alur kerja otomatis lan gawe skor sosial adhedhasar interaksi, sumber, minat lan liya-liyane. Ukur ROI end-to-end kampanye pemasaran terintegrasi lan nduduhake nilai upaya media sosial sampeyan.

Entuk Demo SharpSpring

pambocoran: Kita afiliasi Langsing lan nggunakake tautan afiliasi ing artikel iki.