Mindp Sharp: Blogging in Corporate America

Kanggo kanca-kanca ing kene ing Indianapolis, sampeyan diundang teka ing presentasi sing dakkarepake Pikiran sing landhep.

Pikiran sing landhep

Where: Prestasi Junior - Ruang Latihan Simmons
7435 Avenue Utara Keystone
Kapan: Kamis, 15 Maret 2007
wektu: 8: 00 - 10: 00 am
Biaya: Anggota - Gratis, Non-anggota - $ 40

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.