ShareThis minangka 50% Aplikasi sing Apik

sharethis.pngKapan ShareThis diluncurake, aku seneng banget mbusak dhaptar ikon virus sing aku ana ing situs iki lan ngganti karo siji tombol sederhana. Masalahe yaiku tombol kasebut minangka kegagalan sengsara ing blogku. Ing kiriman sing atusan rujukan lan ewonan sebutan ing situs media sosial, ShareThis digunakake kaping sepuluh!

Masalah karo ShareThis yaiku ora gampang kanggo sing maca.

Contone, kayata, sing maca pengin nuduhake crita sing ditemokake ing Twitter.

  1. Dheweke milih link ShareThis.
  2. Dheweke kudu ngeklik Twitter.
  3. Dheweke kudu nyedhiyani login.
  4. Dheweke kudu nyedhiyani sandhi
  5. Dheweke kudu klik kirim.

Kakehan langkah. Langkah-langkah sing kakehan.

Aku negesake yen ShareThis 50% amarga padha nggatekake pengalaman penerbit lan ora cukup perhatian karo pengalaman para pangguna. ShareThis duweni potensi dadi aplikasi sing apik yen dheweke nindakake siji prekara sing sederhana - luwih gampang nuduhake.

Sharebox minangka tambahan fitur sing apik - saiki para pangguna bisa ndeleng item sing wis dituduhake. Nanging ora cukup.

Minangka pangguna, aku kudu bisa mlebu menyang ShareThis Sapisan lan atur jaringan sosialku Sapisan. Nalika ngunjungi situs web liya… Aku wis kudu mlebu menyang ShareThis supaya bisa klik tombol kanggo ngirim menyang Twitter, Facebook, utawa jaringan liyane (kaya Tweetmeme apa kanggo Twitter). Ora log on… ora isi rincian (kajaba opsional)… mung nuduhake!

Aku ngarep-arep ndeleng kepiye cara ShareThis berkembang ing 2010. Aku tetep ing blog iki amarga menehi sawetara nilai. Potensi kasebut akeh, luwih akeh.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.