Cara Nggawe Konten sing Bisa Dituduhake

kok bareng

Miturut Grup Wawasan Pelanggan New York Times ing papan putih anyar, Psikologi Nuduhake, ana 5 alasan utama kenapa wong nuduhake online:

  • Value - Nggawe konten sing terkenal lan ndhidhik kanggo wong liya
  • Identity - Kanggo netepake awake dhewe kanggo wong liya
  • Network - Kanggo tuwuh lan menehi nutrisi kanggo sesambetan
  • Pengangkatan - Timer, nilai lan keterlibatan ing jagad
  • nimbulaké - Kanggo nyebar babagan sebab utawa merek

Laporan New York Times minangka riset sing apik lan menehi karya sing daklakoni ing Martech. Nalika monetisasi publikasi, situs kasebut dhewe ora mandhiri (sanajan wis tekan kana). Martech Zone nyedhiyakake arahan agensi kita. Teknologi Pemasaran, Teknologi Sales lan Teknologi Online perusahaan teka ing kene kanggo nggawe web lan nambah pangsa pasar. Dheweke nindakake amarga dhasar kepercayaan lan nilai sing diwenehake liwat artikel ing kene.

Kita cukup khas babagan konten sing dipilih kanggo nulis lan nuduhake lan bisa digunakake konten sing bisa dituduhake. Kepiye cara ngrampungake sumber (kaya temuan New York Times), nulis isi, lan bisa dituduhake?

  • platform - Sadurunge wiwit nulis, kita wis nggawe manawa situs ndhukung dhukungan. Gambar lan cuplikan sing apik njamin konten kita dioptimalake kanggo dituduhake karo sosial. Ilang dhasar iki bisa ngrusak konten sing paling apik yen ora dituduhake. Ora ana sing pengin karya nalika nuduhake konten sampeyan. Gampangna wae.
  • Topik Kontroversial - Data kontroversial, rants, lan mungkasi misinformasi dituduhake luwih saka rata-rata. Topik kontroversial kasebut asring nggawe kita ora cocog karo para pemimpin industri nanging kudu diajeni para kanca lan klien potensial.
  • Citra Sugih - Nambahake gambar nggambar gambar sing apik banget ing pikirane wong liya. Priksa ilustrasi sing digawe kanggo kiriman iki. Gambar kasebut nggambarake gambaran sing jelas sing nyebabake penasaran lan nyedhiyakake tujuan nalika kedadeyan kasebut metu tanpa tautan.
  • Konten sing Ora Apik - Yen Google ngumumake pangowahan sing signifikan sing bisa mengaruhi para pamiarsa, kita nuduhake solusi supaya para pamiarsa luwih maju tinimbang kurva. Kita ora nuduhake warta industri kaya investasi, pangowahan posisi, utawa penggabungan sing ora nyebabake pembaca.
  • Konten sing regane larang - Yen konten bisa nambah laba investasi utawa nyuda biaya, kita seneng nuduhake solusi utawa produk kasebut. Konten sing bisa dituduhake iki ngasilake akeh kunjungan menyang publikasi.
  • Discovery - Kita nuduhake ringkesan babagan dodolan lan teknologi sing gegandhengan karo marketing saben minggu ing blog teknologi pemasaran supaya sampeyan bisa ngerti manawa ana solusi sing dibangun khusus kanggo masalah organisasi sampeyan. Nggoleki aplikasi kasebut ndadekake kita dadi sumber populer kanggo agensi, pemasaran lan departemen penjualan.
  • Education - Ora cukup kanggo nggodha solusine, kita mesthi nyoba ngrampungake panemuan kanthi menehi saran supaya para pamaca supaya luwih sukses. Konten sing nggawe urip luwih gampang dituduhake. Saran sing apik banget yen ora larang dhuwit saiki angel ditemokake!

Tagline kita yaiku Riset, Temokake, Sinau lan target kasebut ndadekake nuduhake konten kita. Jangkauan kita terus tuwuh dadi rong digit tanpa kudu mbayar promosi - statistik sing cukup apik banget. Mesthi wae, butuh wektu sepuluh taun kanggo sinau strategi kasebut. Lan mesthine - kita bareng karo sing maca! Kita pengin sampeyan dadi sukses.

Aja bebas nuduhake gambar sing digawe kanggo ditampilake kenapa masarakat duwe motivasi kanggo nuduhake online:

Napa Kita Nuduhake

One comment

  1. 1

    Aku miwiti maca iki kanthi ora cepet-cepet, nanging aku nemokake luwih saka apa sing dakkarepake. Gagasan sederhana lan kuat ing kene. Matur nuwun Muga-muga aku bisa ngetutake sawetara 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.