Share, Simpen lan Temokake nganggo Trunk.ly

web sosial bookmark

Pirang minggu kepungkur, aku ndhaptar Batang.ly. Bayangake nggabungake Delicious utawa Diigo karo Twitter… iku Trunk.ly! Sejatine, sampeyan wis nyiyapake kabeh akun online karo Trunk.ly lan dheweke nemokake lan ngindeks saben tautan sing dikirim. Aku ngapresiasi apa wae sing ngirit sawetara menit saben dinane lan iki luwih ngirit wektu.

Nalika aku ngira Delicious arep nutup lawange (sadurunge padha dibatalake), aku banjur ganti kabeh bookmark menyang Diigo. Masalahe, mesthine kudu menehi tag, nyimpen lan nuduhake saben tautan. Trunk.ly njupuk langkah bookmark kanthi mung ngawasi postingan menyang LinkedIn, Twitter, Facebook, Quora, MediaWiki, Posterous, Instagram, Google Reader, feed RSS lan liya-liyane!

trunkly s

Rong fitur tambahan sing hebat ... Pratinjau Trunk.ly video lan gambar saka saben tautan ing artikel sing cocog. Trunk.ly uga nyelehake kabeh ing basis data bookmark sing wis diindeks. Nggoleki tetengerku gampang kaya ngetik "saka: douglaskarr" nganggo istilah telusuran. Trunk.ly uga nyedhiyakake feed sindikasi link sampeyan yen sampeyan pengin nerbitake ing papan liya utawa wong-wong langganan link sampeyan.

Yen sampeyan ora ngurmati kabeh gangguan lan omong kosong ing media sosial, Trunk.ly uga ngidini sampeyan mung ngetutake wong lan entuk tautan sing dituduhake. Sing ngilangi swara rame karo masarakat sosial sing rame ing njaba!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.