Iki Cara Nuduhake Konten ing Media Sosial

nuduhake

Yen sampeyan pancene pengin nggedhekake jangkauan ing Facebook lan Google+ nalika nuduhake konten, aja katon adoh saka klien kita, Dhaptar Angie. Akeh wong (kaya kita) sing nyurung konten kita menyang media sosial sing nggunakake host aplikasi penerbitan seneng Hootsuite utawa Buffer.

Masalahe yaiku artikel kita katon ing Facebook lan Google+ kanthi tekan minimal. Ora kakehan saham, ora kakehan dialog. Kita nggunakake pihak katelu kanggo nerbitake, mula kita ngerti manawa Edgerank wis ora bisa ndeleng visibilitas. Artikel sing dikirim kaya iki:

Saiki goleki Dhaptar Angie lan kepiye cara nerbitake artikel kasebut:

23 Enggo bareng, 32 Suka, lan 9 komentar babagan topik kasebut, Cara Pilih Warna Shingle Sing Kanan! Wong-wong… iku dudu topik sing apik tenan sing ditunggu ing donya?

Bedane cara nuduhake kita karo dheweke yaiku nyedhiyakake foto sing apik banget lan ngunggah link sing sithik menyang artikel kasebut. Iki minangka proses manual lan mbutuhake wektu tambahan kanggo nggawe grafis lan ngunggah kanthi manual… nanging bakal entuk atusan, yen ora ana ewonan wong sing ndeleng artikel kasebut.

Gambar ditampilake kanthi jembaré stream - prabédan banget dibandhingake karo gambar cilik sing ana ing artikel liyane. Nalika wong muter liwat stream ing Facebook lan Google+, angin kasebut kanthi teks, bisa uga entuk gambar cilik siji utawa rong artikel, nanging mripate ora bisa ngerteni gambar gedhe iki! Google+ nerbitake meh jembar browser lengkap!

Sampeyan bisa uga pengin mikir babagan nggawe sawetara template ing Illustrator Photoshop supaya gampang nggawe gambar-gambar kasebut kanggo dikirim… pancen sukses!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Matur suwun kanggo kiriman kasebut, Douglas. Ana prabédan gedhe ing antarane loro pendekatan kasebut lan aku ngerti kepiye Angie bakal sukses.

  3. 3

    Hei Douglas - Aku seneng karo kiriman iki lan matur suwun amarga bengok-bengok kanggo artikel G + sandi. Apik banget kanggo ndeleng conto merek nyata sing nggunakake gambar lan entuk sukses. Aku setuju tenan. Aku uga seneng Buffer, nanging aku uga butuh wektu kanggo ngunggah gambar kanggo kiriman sing paling penting - utamane ing G + lan Facebook. Bedane gambar sing ana gandhengane utawa sing diunggah ing G + pancen gedhe banget!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.