Nuduhake Buku Pemasaran Favorit liwat Audible

bisa dirungokake

Wis suwe wiwit dadi langganan Audible nanging aku bubar miwiti gawe maneh. Konten sing bisa dirungokake kalebu luwih saka 250,000 program audio saka penerbit buku audio, penyiar, penghibur, penerbit majalah lan koran, lan panyedhiya informasi bisnis. Audible uga dadi panyedhiya utama produk audio lisan kanggo iTunes Store Apple.

Aku duwe luwih akeh wektu listen kanggo buku nalika aku nyopir utawa nyambut gawe tinimbang nggunakake wektu kanggo maca. Aku isih maca akeh buku, nanging produktivitas kanggo ndhidhik aku lan tetep bisa ngupayakake buku paling anyar saka kanca-kancaku saya akeh nalika aku ngrungokake buku.

Ndhaptar Uji Coba 30-Dina Gratis Sampeyan

Tuku buku audio sampeyan cukup gampang liwat seluler. Download ing Ditampa aplikasi. Sampeyan bisa nemokake buku audio ing salah sawijining platform lan bisa tuku ing situs Audible utawa Amazon kanthi nggunakake login Amazon. Panelusuranane cukup kuat, sampeyan bisa nelusuri miturut kategori, ngurutake miturut penjualan, relevansi, utawa tanggal rilis, nemokake versi singkatan, lan ton opsi liyane.

Asil Panelusuran sing bisa dirungokake

 

Sawise tuku, bukak aplikasi Audible lan audiobook bakal didownload. Sampeyan banjur bisa ngrungokake buku audio. Salah sawijining fitur sing dakkarepake yaiku yen aku bisa nambah kacepetan audio audiobook supaya bisa ngrungokake buku kanthi klip sing luwih cepet.

Rungu Bakal Ditampa Sosial

Krungu bubar dikenalake rekomendasi buku cepet. Fitur anyar iki ngidini para pamireng menehi audiobook ing perpustakaan menyang wong liya kanthi cepet liwat email, teks, Facebook Messenger utawa WhatsApp, nggunakake piranti iOS, Android lan Windows 10. Saben panampa entuk judhul kapisan liwat program kanthi gratis, lan Audible bakal mbayar penulis, aktor lan sing duwe hak liyane kanthi nilai sing padha kanggo judhul pertama panampa!

Fitur kasebut gampang digunakake. Cukup tutul ing Kirimake Buku iki lambang ing perpustakaan, lan buku audio sing disaranake bakal gratis yen pisanan sampeyan nampa audiobook liwat fitur iki.

Rungu Kirim Buku iki

Apa keren yen sampeyan panulis buku sing wis dirilis ing format Audible? Cara sing cocog kanggo nggawe buku sampeyan menyang tangan para sing maca!

Ndhaptar Uji Coba 30-Dina Gratis Sampeyan

Pengungkapan: Iki minangka obrolan sing disponsori sing ditulis dening aku kanggo pihak Audible. Pendapat lan teks kabeh duweke.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.