Nuduhake Minangka Gambar: Nyorot, Klik lan Nuduhake Teks sampeyan

nuduhake minangka gambar ngidini sampeyan nyorot teks ing endi wae ing 250

Aku kudu nindakake a tondo asto buku karo Beth Hayden ing World Media Marketing World, panganggit saka Pinfluence: Pandhuan Lengkap kanggo Pemasaran Bisnis karo Pinterest.

Salah sawijining alat sing dituduhake Bet ing bukune sing paling sederhana nanging apik tenan diarani Nuduhake minangka Gambar. Kanggo sawetara dhuwit, sampeyan bisa nyeret bookmarklet menyang toolbar browser banjur ngowahi kuotasi dadi gambar sing bisa dituduhake. Gampang mati kanthi sawetara fitur… nanging trik!

Ana kalane ing blogku nalika aku pengin ngutip kutipan blok lan nggawe dheweke misuwur ing njero kiriman. Iki minangka cara sing apik kanggo nindakake iku - ora mung menehi gambar sing bisa digunakake nganggo teks alternatif kanggo ngoptimalake telusuran gambar, nanging ana sing pancen misuwur ing antarane teks ing postingan blog.

Nuduhake minangka Gambar

Yen sampeyan pengin sesuatu sing luwih kuat, sampeyan bisa nambah gambar latar mburi lan ngatur output luwih akeh, Bet uga dhaptar PicMonkey minangka alat editing foto sing apik sing bisa disesuaikan karo teks.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.