Dina Kamardikan (saka Billy Mays, ShamWow lan HeadOn)

Televisi asring dienggo ing omah kita, nanging biasane rame ing latar mburi. Yen aku nonton televisi, biasane Discovery Channel. Dina iki dina kerja, dadi aku mlaku-mlaku sawetara kali. Sawise sawetara wektu, kita mung nyewa film. Mangkene 3 alasan kenapa:

ShamWow

Muga-muga wong iki jengkel amarga ana sing nyuduk mripat.
18106400id2

Kepala

Resep mandhiri sawise sampeyan ndeleng komersial kaping 47.
headon

Billy Mays

Siji-sijine sing kudu didol wong iki yaiku pewarna rambut lan jenggot.

Pariwara sing nggegirisi mung manipulasi, dudu pemasaran. Aku ora ngerti apa sing luwih ngganggu aku - iklan kasebut utawa kasunyatane manawa bisa digunakake.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.