Shakr: Gawe Video Bisnis Sampeyan Dhewe kanthi Cithakan sing Nggumunake

shakr

Aku seneng banget karo kemajuan video sajrone taun-taun kepungkur. Saben bisnis duwe kesempatan kanggo ngrekam video kanggo perusahaan, nanging ora gampang. Kejaba kualitas video, lampu lan audio, ana uga pasinaon produksi sing mbebayani utawa larang. Aku seneng nindakake video, nanging cenderung menyang blogging utawa podcast amarga luwih gampang. Supaya klien bisa sukses, kita wis mbantu nggawe studio supaya bisa mlumpat ing ngarep kamera lan mung pencet rekaman.

Ora kabeh wong duwe kemewahan tim video nganti skrip, ngrekam, lan ngolah video wiwit wiwitan. Yen sampeyan duwe sumber kanggo sunting video, situs kaya Videohive paling apik kanggo njelajah lan nemokake video sing digunakake kanggo proyek sampeyan. 

Nanging apa yen sampeyan ahli ngrekam video nanging video sampeyan ora duwe sentuhan kreatif sing nggawe video apik tenan? Iku solusi sing Shakr wis dibangun. Dheweke nggabungake koleksi video apik tenan kanggo bisnis sampeyan:

koleksi shakr

Temokake video sing pengin digunakake - sampeyan bisa muter kabeh:

shakr-video

Banjur bukak antarmuka pangguna sing sederhana supaya sampeyan bisa nyeret lan nyelehake video utawa gambar langsung menyang layar. Ora prelu nyunting, transisi, utawa malah tipografi… kabeh prekara kanggo ngekspor video sing apik tenan.

shakr-screenshot

Sampeyan ora kudu mbayar video nganti bisa dipratinjau kanthi lengkap… fitur sing apik banget ing platform kasebut.

Mlebu kanggo Akun Shakr Gratis

One comment

  1. 1

    Doug, aku seneng karo wawasan sing sampeyan lakoni babagan Shakr sing apik banget kanggo wong sing bisa njupuk rekaman, nanging butuh sentuhan kreatif kanggo nggawe video sing apik tenan. Ing Shakr, kita pancen ndhukung industri videografi lan macem-macem alat nggawe video ing pasar. Aku asring nggunakake Screenflow, Vee kanggo iPhone lan liya-liyane. Shakr duwe komunitas luwih saka 1,550 desainer pangguna, sing umume digunakake kanggo merek gedhe kayata Nike, sing nggawe desain video kasedhiya kanggo pangguna Shakr kanggo nggawe video sing apik banget kanthi nggabungake rekaman sing wis ana karo desain video.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.