Pitung Langkah Kanggo Crita Sampurna

Umume pemasaran lan adol wis resonasi karo para pamirsa kanthi level emosional. Crita minangka inti kanggo nggambarake produk utawa layanan sampeyan. Ngalahake babagan fitur lan mupangate pancen apik banget, nanging kajaba ana wong sing ngerti manawa sampeyan ngatasi masalah kaya masalahe, kemampuan supaya bisa dipercaya kanthi cukup kanggo ngonversi minangka cara sing dawa.

Crita minangka salah sawijining jinis seni - sanajan mung nuduhake anekdot karo pamirsa. Kemampuan kanggo ngrancang crita ing postingan blog utawa malah video cendhak mbutuhake sawetara dhasar. Ing Asosiasi Pemasaran Konten wis nggabungake infographic iki kanggo mbantu sampeyan ngrancang crita sabanjure. Gawe dina iki!

Saka struktur lan alur nganti pahlawan lan karakter, crita sampeyan kudu ana apa-apa yen bisa nyambung karo sing maca. Tututi pandhuan kanggo sukses crita.

pitung langkah

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.