Setup Authorship karo Yoast's WordPress SEO

panganggit

Sawise suwe, kita nuduhake kepiye carane bisa atur Panulis ing situs iki. Penulis wis dadi strategi penting, nambah tarif klik-tayang ing asil mesin telusuran sing duwe cuplikan sugih, lan nambah kemungkinan situs WordPress sampeyan bakal pangkat kanthi apik.

Saiki durung ana pembangunan sing luwih sithik kanggo ngaktifake pengarang amarga sawetara penulis plugin gedhe sing disenengi Joost De Valk. Kunci kanggo cara ngaktifake penulis iki yaiku fokus ing situs multi-penulis, dudu siji situs pangguna (sing luwih gampang diaktifake).

Tester Snippet Sugih

ana Plugin penulis kanggo WordPress, nanging sajujure seneng nggabungake Plugin Yoast's WordPress SEO minangka tema kita. Mangkene carane:

  1. Instal lan aktifake Plugin Yoast's WordPress SEO. Iki bakal ngaktifake kolom sosial sing dibutuhake ing kaca profil lan ngaktifake markup skema sing dibutuhake sing dirayap Google.
  2. Priksa manawa sampeyan duwe penulis sing diterbitake ing saben postingan blog ing indeks lan siji kaca postingan. Sampeyan bisa ndeleng kode sing dibutuhake ing postingan babagan cara atur Panulis ing situs iki.
  3. Ngembangake a kaca panganggit ing template sampeyan supaya pengunjung bisa ndeleng kabeh penulis ing blog sampeyan. Kita nyaring tambahan kanggo mesthekake yen dikirim paling ora sepisan ing taun kepungkur.
  4. Gawe kaca profil panganggit, kaya aku - Douglas Karr. Kita seneng nerbitake informasi profil pangguna uga kabeh tautan sosial. Link Google+ minangka kunci ing kene - nerbitake elemen rel sing dibutuhake kanggo nggawe hubungan antarane penulis lan profil.
  5. Apa panganggit sampeyan ngisi URL profil Google+ ing profil pangguna WP.
  6. Apa panganggit sampeyan nambah blog ing blog kasebut Profil Google+ ing Sumbangan bagean.
  7. Tes kaca pangarang nganggo Tes Data Terstruktur Google alat.

verifikasi panulis

Siji cathetan pungkasan ... sanajan alat tes nuduhake manawa kabeh apik, isih mbutuhake sawetara wektu kanggo ndeleng foto profil sampeyan ing asil.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.