Loro Tips Liyane sing Seth ora kejawab ing Survei

survey

Nicki tweets babagan postingan Seth Godin: Five Tips kanggo Survei. Aku mikir Seth ora kejawab sawetara tips utama:

  1. Pertama, monggo aja survey pelanggan kajaba sampeyan wis siyap kanggo nindakake asil.
  2. Kapindho, aku nyaranake saben proses survey diwiwiti kanthi siji pitakon, "Apa sampeyan menehi saran?"

Kaya sing dikatutake Seth ing jabatane, takon siji pitakonan asring bisa ngganti tanggapan wong kasebut ing pitakon sabanjure. Aku bakal menehi saran supaya ngirim pitakon siji iki luwih dhisik - banjur nanggapi karo survey sing menehi tanggepan.

Yen sampeyan pengin, gunakake alat survey sing apik sing ngidini sampeyan takon babagan pertanyaan adhedhasar tanggepan - kanthi cara iki sampeyan bisa nyuda respon kanggo masalah utama tinimbang ora takon akeh pitakon sing ora ana topik.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Doug:
    Aku uga bisa nambah manawa kita kudu nerangake marang basis pelanggan alasan tartamtu kanggo survey. (kepuasan pelanggan, spesifikasi produk kanggo upgrade utawa produk anyar, lsp). Pelanggan cenderung nanggapi kanthi luwih rinci yen ngerti wangsulan sing arep digunakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.