Penasaran? Sampeyan kudu!

Klik liwat menyang video...

Sing paling disenengi Kandhane Seth yaiku pinten-pinten wong sing terus meksa dheweke nyoba nyoba dheweke mikir cara dheweke - lan dheweke ora nate nate nate. Aku wis tekan kana. Akeh.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.