Seth Godin Setuju karo Aku!

Ok, dheweke ora nate ujar kanthi langsung, nanging Seth Godin tembung nganggo volume kanggo topikku strategi pemasaran bisnis lan media sosial salah.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.