Ngawula minangka Penjualan Anyar

Ngawula iku Adol Anyar | Blog Tech Pemasaran

Aku melu ing Indianapolis AMA nedha awan ing ngendi Joel Book ngomong babagan Pemasaran karo Kekuwatan Siji. Presentasi kasebut ngemot macem-macem informasi babagan nggunakake pemasaran digital kanggo ngawula pelanggan kanthi luwih efektif. Sanajan, ana pirang-pirang pengambilan program, ana sing cocog karo aku. Gegayuhan manawa: ngawula minangka adol anyar. Sejatine, ide yen nulungi pelanggan luwih efektif tinimbang nyoba kanggo adol.

Kepiye carane ditrapake kanggo kampanye pemasaran email sampeyan? Kirim email sing migunani kanggo tujuan khusus kanggo klien sampeyan. Mangkene sawetara conto:

  1. Pangeling Produk: yen ditrapake kanggo produk sampeyan, kirim email pangeling menyang pelanggan yen wis meh prelu pesen maneh utawa tuku isi ulang.
  2. Pangeling Kréta Blanja sing Ditilar: kadhang kala, pelanggan nyelehake barang ing kranjang kanthi tujuan tuku, nanging mung diganggu sadurunge bisa ngrampungake. Email keranjang belanja sing ditinggalake bisa dadi cara sing sopan kanggo ngelingake manawa ana barang sing isih ana lan luwih gampang konsumen supaya cepet bali lan ngrampungake tuku.
  3. Pangeling Review Produk: iki minangka pangeling email win-win sing apik kanggo dikirim menyang pelanggan. Kanthi ngirim, sampeyan ngelingake supaya pelanggan ngrampungake tinjauan babagan produk sing mentas dituku. Nanging, review produk sing apik bisa nambah kredibilitas sampeyan minangka perusahaan lan menehi kapercayan marang para pelanggan mbesuk babagan produk sampeyan.

Yen sampeyan durung nambah email kasebut minangka bagean saka program pemasaran email, kenapa ora? Dheweke bisa disiyapake kanggo ngirim kanthi otomatis adhedhasar tumindake pelanggan lan bakal ngawula marang para pelanggan kanthi luwih efektif, uga ngasilake penghasilan tambahan ing dhasar sampeyan. Muni kaya slam dunk, bener? Yen sampeyan butuh pitulung kanggo ngleksanakake jinis email menyang program email sakabèhé, waca Delivra saiki.

Apa conto email liyane sing sampeyan ujar minangka ngawula pelanggan? 

One comment

  1. 1

    Ngewangi klien bisa uga gampang utawa bisa dadi tugas utama, gumantung saka kepiye cara ndeleng. Aku mesthi ngerti manawa nulungi klien minangka perusahaan sing duwe bathi. ora mung saka segi penghasilan, nanging uga babagan modal sosial.

    Lan dina iki, kanthi jumlah penet sing dialami pengalaman pelanggan sing ora apik ing media sosial, luwih migunani tinimbang saiki kanggo ngawula klien kanthi becik. Sampeyan ora bakal ngerti sapa sing ngerti sapa utawa sapa sing bisa dadi saluran mburi kanggo entuk klien anyar.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.