Layanan Pelanggan lawan Dhukungan Pelanggan

dhukungan layanan pelanggan

Ana masalah ing industri online. Kita nggunakake istilah layanan pelanggan lan dhukungan pelanggan kanthi ganti… nanging tegese loro prekara sing beda. Asring, organisasi online sing wis nandur modhal ing tim dhukungan bakal mbayar organisasi sing ora.

Bengi iki, aku nulis proposal standar kanggo distribusi menyang klien kita lan pengin manawa mbedakake layanan lawan dhukungan. Minangka organisasi layanan, tanggung jawab kita komunikasi kanthi efektif karo klien lan ngirim apa sing dijaluk. Nanging, kita ora bisa menehi dhukungan. Kita ora duwe staf kanggo ndhukung klien utawa ora cukup dana ing kontrak kanggo tim dhukungan. Saiki kita layanan karo klien ing Inggris, Kanada lan ing saindenging Amerika Serikat… iku akeh banget supaya wong kasedhiya.

Aku kelingan nalika kerja ing TargetTrget manawa kita njaluk klien nelpon kita babagan masalah email sing nampilake Outlook kanthi bener. Mung dadi masalah kita amarga kita mbayar klien sing ngarepake dhukungan minangka bagean saka keterlibatan layanan pelanggan. Klien ora bisa nelpon Outlook ora bakal ndandani, uga). Kepeksa ExactTarget kanggo nyengkuyung kodhe HTML sing ora apik kanggo ngrampungake masalah kasebut ... lan terus ndhukung masalah sing pancen ora bisa dikendhaleni!

Piranti lunak minangka perusahaan Layanan dipisahake - akeh sing nawakake dhukungan saben kedadeyan, sawetara nawakake paket dhukungan, lan liyane ora menehi tawaran babar pisan. Kadhangkala, perusahaan nandur modal ing Piranti Lunak minangka Layanan mung kanggo ngerti yen ora ana sing nelpon nalika metu. Iki minangka posisi sing angel kanggo nyelehake perusahaan.

Saiki kita diadhepi free aplikasi - Google Analytics, Youtube, WordPress, Twitter lan Facebook - lan kabeh mau dadi kritis tumrap bisnis kita. Iki kabeh perusahaan sing nyedhiyakake layanan sing apik ... nanging ora duwe jinis dhukungan (WordPress duwe VIP, Google wis nduwe sertifikasi pihak katelu). Sistem kita tambah akeh ing ketergantungan lan kerumitan nalika terus nggabungake lan sindikasi konten kita. Apa sing kedadeyan nalika kabeh dadi salah?

IMHO, mung sawetara wektu sadurunge perusahaan-perusahaan kasebut kepeksa menehi dhukungan. Contone, Google Apps nawakake dhukungan kanthi rega $ 50 saben pangguna saben taun. Iki minangka kesepakatan sing cukup apik lan aku yakin bisa ngindhari ancaman hukum sing bisa ditindakake Google yen dheweke ninggalake perusahaan sing dhuwur lan garing tanpa ana email sajrone seminggu utawa loro.

Dhukungan pelanggan penting kanggo operasi kritis misi. Makane ana perusahaan kaya Webtrends liwat Google Analytics, TargetTrget liwat Lyris, Lan Squarespace liwat WordPress. Sayange, ora akeh pilihan nalika nerangake Youtube, Twitter lan Facebook - volume distribusi sing nggawe dheweke bisa bisnis.

Aku seneng banget karo teknologi open source, nanging aku pengin banget ndeleng organisasi kasebut ngembangake penawaran dhukungan ... sanajan tegese klien kudu mbayar. Apa sampeyan mikir

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.