Pemantauan SEO sing Terjangkau lan kuat

ngawasi seo

We've had our eye on SERPS.com kanggo sawetara saiki. Pendhiri Scott Krager showed us the initial versions and we were really impressed. We've used our share of Alat ngawasi SEO sadurunge. Nanging, SEO terus ganti… and many tools just haven't kept up.

Scott's team has embraced the change and really come up with a system that's quite different… with the ability to integrate directly with Google Analytics, ngawasi indikator sosial, ngukur skenario tes – all affordably through a sleek user interface. This isn't just a starter platform, though… SERPs will allow you to test internationally as well in liwat negara 65!

Scott nuduhake 4 pembeda kunci kasebut ing platform:

  • Kita Tes SEO feature is really neat. 3 clicks and you can setup a SEO correlation test to see what's working and what isn't in your space.
  • Peringkat tembung kunci saben dina integrasi kanthi ketat karo Google Analytics supaya sampeyan bisa ndeleng kanthi cepet apa woh-wohan sing murah ing saben dina.
  • Dashboard ngidini sampeyan cepet muter situs lan priksa kesehatan dhasar ing saben situs. Apik yen sampeyan ngatur macem-macem situs.
  • Kita tampilan tingkat kaca lets you easily see correlations between rankings, traffic, and social metrics in a chart that doesn't make your eyes bleed.

Here's a sneak peek of SERPs upcoming SEO monitoring dashboard features and functionality:

Nalika akeh aplikasi sing ana ing kana regane atusan utawa ewu saben wulan, SERPs diwiwiti kanthi $ 9 saben wulan… Rega sing bisa dipasarake para pemasar (lan kudu dimanfaatake). Paket sing paling gedhe ngidini sampeyan nglacak 1,000 tembung kunci ing 5,000 kaca kanthi rega $ 98 saben wulan… ora enak. Miwiti Panjenengan Sidhang 14 dina saiki!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.