Pemantauan SEO sing Terjangkau lan kuat

ngawasi seo

Kita wis ngawasi SERPS.com kanggo sawetara saiki. Pendhiri Scott Krager nuduhake versi awal lan kita pancen kesengsem. Kita wis nggunakake bagean saka Alat ngawasi SEO sadurunge. Nanging, SEO terus ganti… Lan akeh alat sing durung bisa nganyari.

Tim Scott wis nampa pangowahan kasebut lan nggawe sistem sing beda banget ... kanthi kemampuan nggabungake langsung Google Analytics, ngawasi indikator sosial, ngukur skenario tes - kabeh bisa dibayangke liwat antarmuka pangguna sing ramping. Iki ora mung platform wiwitan, sanadyan… SERP bakal ngidini sampeyan nyoba uga nyoba internasional liwat negara 65!

Scott nuduhake 4 pembeda kunci kasebut ing platform:

  • Kita Tes SEO fitur pancen apik. 3 klik lan sampeyan bisa nyiyapake tes korélasi SEO kanggo ndeleng apa sing digunakake lan apa sing ora ana ing papan sampeyan.
  • Peringkat tembung kunci saben dina integrasi kanthi ketat karo Google Analytics supaya sampeyan bisa ndeleng kanthi cepet apa woh-wohan sing murah ing saben dina.
  • Dashboard ngidini sampeyan cepet muter situs lan priksa kesehatan dhasar ing saben situs. Apik yen sampeyan ngatur macem-macem situs.
  • Kita tampilan tingkat kaca ngidini sampeyan gampang ndeleng korélasi rangking, lalu lintas, lan metrik sosial ing grafik sing ora mripat sampeyan getihen.

Mangkene nggoleki fitur lan fungsi dashboard ngawasi SEO SERPs sing bakal teka:

Nalika akeh aplikasi sing ana ing kana regane atusan utawa ewu saben wulan, SERPs diwiwiti kanthi $ 9 saben wulan… Rega sing bisa dipasarake para pemasar (lan kudu dimanfaatake). Paket sing paling gedhe ngidini sampeyan nglacak 1,000 tembung kunci ing 5,000 kaca kanthi rega $ 98 saben wulan… ora enak. Miwiti Panjenengan Sidhang 14 dina saiki!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.