Kepiye Peneliti Nggoleki Lan Klik ing Hasil Telusuran Google

kepiye panelusur klik ing asil google

Kepiye para pencari bisa ndeleng lan ngeklik asil Google ing a Kaca Asil Mesin (SERP)? Apike, wis ora owah suwe-suwe - mung yen mung asil organik. Nanging - priksa manawa maca whitepaper Mediative ing endi wis mbandhingake tata letak SERP sing beda lan asil ing saben. Ana prabédan sing bisa dibuktèkaké nalika Google nduwe fitur liya sing kalebu ing SERP kaya informasi karusel, peta, lan grafik pengetahuan.

Situs peringkat paling dhuwur isih entuk 83% perhatian lan 34% klik ing SERP.

Klik SERP

Mediative wis sinau babagan iki lan nyediakake a grafis gedhe sing rinci babagan interaksi antarane panelusur lan iklan sing disponsori, karusel, dhaptar lokal, lan dhaptar organik. Klik ing infographic ing ndhuwur kanggo ndeleng kanthi lengkap.

Wong ora sesambungan karo kaca asil mesin telusuran Google kanthi cara sing padha karo dasawarsa kepungkur, umume amarga ana elemen anyar ing SERP saliyane dhaptar organik (iklan mbayar, asil karusel, grafik pengetahuan, dhaptar lokal lsp. ). Sadurunge, para panelusur bakal njupuk wektu kanggo mindhai dhaptar ndhuwur kanthi horisontal saka kiwa menyang tengen, maca meh kabeh judhul lengkap, sadurunge pindhah menyang dhaptar sabanjure, sing ditemokake saiki minangka pemindaian vertikal sing luwih cepet, karo panelusur mung maca 3-4 tembung dhaptar pisanan.

Nalika dhaptar organik paling dhuwur entuk klik klik sing padha karo 10 taun kepungkur, saiki kita ngerteni luwih saka 80% kabeh klik kaca sing ana ing ndhuwur dhaptar organik kaping 4, tegese bisnis kudu didaftar ing endi wae ing wilayah kasebut SERP kanggo nggedhekake lalu lintas menyang situs kasebut. Rebecca Maynes, Mediative

Sawetara prilaku sing disorot:

  • Mung 1% pangguna telusuran organik sing ngeklik Kaca Sabanjure
  • 9.9% klik ing SERP menyang iklan sing disponsori paling dhuwur
  • 32.8% klik menyang dhaptar organik # 1 ing SERP

Download Whitepaper Mediative

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.