Serius… Napa Sampeyan?

kok

Kita makarya karo akeh klien sing canggih, mula akeh gaweyane ora rumit… pancen mung nyoba fokus marang para klien, prioritasake gaweyane, lan nglakokake strategi sing dikembangake

  • Napa sampeyan mbuwang luwih akeh dhuwit menyang kampanye jangka pendek tinimbang investasi menyang strategi jangka panjang?
  • Napa sampeyan ngarepake luwih akeh adol nalika ora nambah proporsional investasi pemasaran sampeyan?
  • Napa sampeyan isih nyimpen staf sales ing gaji nalika ora nutup petunjuk sing berkualitas?
  • Napa sampeyan nggawe solusi internal yen sampeyan bisa tuku luwih murah, luwih cepet lan luwih apik?
  • Napa sampeyan nyoba nggawe luwih akeh fitur yen sampeyan kelangan klien saka sing ora bisa digunakake?
  • Napa sampeyan blanja paling murah, ngerti yen merek sampeyan ora murah?
  • Napa sampeyan isih mbayar wong kanggo nganyari situs sampeyan yen sistem manajemen konten larang?
  • Napa sampeyan isih nindakake bisnis karo agensi sing padha sing ora bisa mbuktekake ROI?
  • Napa sampeyan investasi ing kampanye anyar yen sampeyan ora ngidini kampanye pungkasan rampung?
  • Napa sampeyan menehi hadiah marang klien anyar lan dudu sing wis suwe karo sampeyan?
  • Napa sampeyan mbayar mbayar saben klik sanajan sampeyan ora nyaring tembung kunci negatif utawa malah nyoba macem-macem versi iklan utawa kaca kebangkrutan?
  • Napa sampeyan tuku situs web anyar sing ora kalebu strategi seluler, telusuran lan konversi?
  • Napa sampeyan mbayar kanggo promosi situs sampeyan yen ora dioptimalake kanggo digoleki?
  • Napa sampeyan blanja situs anyar yen sampeyan ora nate njupuk kauntungan saka sing pungkasan?
  • Napa sampeyan pariwara ing situs liyane yen ora duwe video dhewe?
  • Napa sampeyan nyoba menehi peringkat tembung kunci sing ora bakal sampeyan rangking lan ora nggatekake buntut dawa sing sampeyan bisa?
  • Napa sampeyan milih tembung kunci sing nyurung ewu pengunjung sing mung sawetara sing sampeyan butuhake?
  • Napa sampeyan nyoba peringkat nasional nalika sampeyan ora pangkat lokal?
  • Napa sampeyan nyoba menehi peringkat luwih apik ing tembung kunci sing ora bakal dadi sales?
  • Napa sampeyan ngulas Analytics saben minggu yen sampeyan durung nyiyapake acara, target, pelacakan konversi, integrasi e-commerce utawa corong penjualan?
  • Napa sampeyan pengin nyelehake media sosial nalika ngerti sampeyan ora seneng sosial?
  • Napa sampeyan pemasaran ing Twitter yen situs sampeyan ora ngonversi pengunjung?
  • Napa sampeyan nggoleki pelanggan anyar nalika akeh sing ora langganan email?
  • Napa sampeyan ngirim ora apik minggu email tinimbang ngirim email sing luar biasa saben wulan email sing nyebabake asil nyata?
  • Napa sampeyan marketing ing Facebook yen ora duwe program email?
  • Napa sampeyan blogging ing domain sing dudu duweke… nggawe nilai lan panguwasa kanggo sesuatu sing ora bakal oleh bathi?
  • Napa sampeyan blogging lan ora promosi konten sing wis suwe sampeyan nulis?
  • Napa sampeyan nggarap resume? Pakaryan hebat ora nate teka saka ngirim resume?
  • Napa sampeyan saben dina bakal kerja kanthi nggegirisi apa sing sampeyan tindakake tinimbang mandheg lan nindakake apa sing sampeyan tresnani?
  • Napa sampeyan ing Twitter lan Facebook lan ora blog?
  • Napa sampeyan miwiti program email nalika situs sampeyan ora bisa digunakake?
  • Napa sampeyan kuwatir babagan tingkat bouncing yen sampeyan ora duwe apa-apa ing situs sampeyan supaya wong-wong mau tetep terlibat?
  • Napa sampeyan nulis luwih akeh konten yen sampeyan ora duwe foto ing situs sampeyan supaya masarakat ngerti sapa sampeyan?
  • Napa sampeyan nulis konten sing apik lan ditampilake ing situs sing sampeyan sengit?
  • Napa sampeyan mbuang wektu mikir babagan sabanjure amba tinimbang nguwasani apa sing wis ana?
  • Napa sampeyan nyoba nindakake kabeh tinimbang njaluk pitulung?

Aku asring guyon karo wong sing aku konsultan media sosial nanging aku arang takon karo wong babagan media sosial. Pancen bener. Dina iki salah sawijining klien mung miwiti kaca Facebook kanggo perusahaane… 6 wulan sawise kita miwiti nggarap dheweke. Pancen ora tanggung jawab yen aku nyelehake strategi media sosial amarga dheweke ora nggunakake kabeh gaweyan sing wis ditindakake.

Kabeh wong mesthi meksa para pemasar kanggo nindakake sing anyar, beda, nyenengake, lsp ... nanging tanpa dhasar sing apik, kabeh bakal mbuwang-mbuwang wektu lan dhuwit. Apa sing dienggo supaya ora kudune?

4 Komentar

  1. 1

    Doug, pos sing apik. Cukup penasaran apa sing sampeyan gunakake kanggo nggawe kalebu iki saka salinan lan tempel ing blog sampeyan: 
    Yaiku Nyalin / nempelake "Apa sing dienggo supaya sampeyan ora kudune?"

    -> Waca liyane: https://martech.zone/marketing/serious-why-are-you/#ixzz1ZwreWPmh ”

  2. 2

    Doug, pos sing apik. Cukup penasaran apa sing sampeyan gunakake kanggo nggawe kalebu iki saka salinan lan tempel ing blog sampeyan: 
    Yaiku Nyalin / nempelake "Apa sing dienggo supaya sampeyan ora kudune?"

    -> Waca liyane: https://martech.zone/marketing/serious-why-are-you/#ixzz1ZwreWPmh ”

  3. 3

    Doug, pos sing apik. Cukup penasaran apa sing sampeyan gunakake kanggo nggawe kalebu iki saka salinan lan tempel ing blog sampeyan: 
    Yaiku Nyalin / nempelake "Apa sing dienggo supaya sampeyan ora kudune?"

    -> Waca liyane: https://martech.zone/marketing/serious-why-are-you/#ixzz1ZwreWPmh ”

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.