SEO mungsuh SEO Anyar

seo anyar

SEO Mati. Aku wis kandha luwih saka setaun kepungkur lan aku isih duwe sawetara wong sing nesu SEO menehi komentar babagan kiriman kasebut saben minggu. Google terus ngetrapake game SEO sing dimainake kanggo game peringkat para klien - lan akeh sing isih ngalami akibat saiki. Kita sing narik kawigaten klien wiwit awal wis rampung kanthi cukup.

Aku duwe perasaan campuran ing infographic iki saka Positionly. Nalika aku ora setuju karo SEO Anyar Sastranegara, aku pancen angel nyoba ngundang dheweke New or SEO strategi ing kabeh.

Iki ora SEO Anyar.

Strategi online, konten, lan sosial sing wis diuji wektu sadurunge SEO dipateni dening Google. Muga-muga para profesional SEO sinau strategi kasebut Posisi dokumen ing kene kanggo ndorong keterlibatan lan konversi nyata menyang merek. Aku ora optimis amarga diwenehi SPAM minggon saka profesional sing njamin peringkat, Sanadyan.

Rekomendasi ing infographic iki kurang amarga ora nuduhake medium, uga bledosan seluler. Nyedhiyakake strategi liwat macem-macem medium, saluran lan strategi (whitepaper, ebook, infografis, video) penting kanggo entuk perhatian karo pemasaran online saiki. Lan kabeh bakal katon ing visibilitas telusuran sampeyan.

Aku asring ngandhani yen SEO minangka masalah matématika lan masarakat sing cocog ing matématika kanggo industri kasebut. Marketing minangka masalah manungsa, lan mbutuhake solusi manungsa. Akeh iki New strategi adoh banget saka kemampuan profesional SEO sing wis dakkerjakake sadurunge.

seo-marketing-2013-infographic

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hai Douglas!

    Apa kiriman sing menarik banget lan migunani ing kene. Aku kudu ujar manawa aku wis sinau bab anyar saka infographic sing wis dituduhake ing kene. Aku mesthi bakal nuduhake kiriman iki menyang kanca-kanca lan aku ngarep-arep maca artikel paling anyar sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.