SEO: 5 Tren Ngoptimalake kanggo Panelusuran Organik Google

Tren Google SEO

Pitakon sing dakkirim ing rong acara sing dakkandhakake ing regional yaiku kepiye perusahaan kudu mbagi anggaran pemasaran kanggo pengaruh maksimal. Ora ana jawaban sing gampang kanggo iki. Sampeyan kudu perusahaan ngerti kanthi lengkap babagan pengaruh dolar pemasaran saiki, mangertos apa pengaruh saben saluran marang pihak liya, lan isih duwe sawetara dana kanggo nyoba lan inovasi babagan strategi sing durung digunakake.

Nanging, siji fokus saben anggaran pemasaran kudu terus dadi lalu lintas mesin telusuran. Gatekna aku ora ngomong optimisasi mesin telusuran. Tembung kasebut asring ditemplek karo infrastruktur, pembangunan back-end, lan strategi bangunan link sing ora ana pengaruh maneh. Nyatane, yen sampeyan duwe konsultan SEO sing makarya karo perusahaan sampeyan lan fokuse yaiku ing wilayah kasebut ora babagan tumindak pengunjung, strategi konten, macem-macem medium, lan saluran liyane… sampeyan kudu golek sing anyar konsultan telusuran organik.

Nalika nerangake optimisasi mesin telusuran (SEO), siji-sijine sing tetep yaiku pangowahan. Sanajan pengalaman level ndhuwur nggunakake produk inti Google rasane statis kanggo konsumen, para pemasar digital sing cerdas ngerti manawa dhasar kasebut ora bakal mandheg ganti. Apa amarga ana prilaku saka pasar utawa amarga ana algoritma sing kuwat, apa sing nggawe rangking kaca kanthi apik digoleki. Iklan MDG

Kasunyatane, awal taun iki ana 50% nganti 90% lalu lintas telusuran organik sawise Google nyetel situs sing abot ing tautan afiliasi lan ringkes konten! Faktor utama sing ana gandhengane karo rangking Google sing dhuwur yaiku:

  1. Jumlah kunjungan situs web
  2. Wektu ing situs (utawa wektu manggon)
  3. Kaca-kaca saben sesi
  4. Tingkat bouncing

Kanthi tembung liya, Google ngenali manawa situs sampeyan minangka sumber kualitas sing pengin dikunjungi lan digunakake para pengunjung, utawa yen situs kasebut luwih akeh babagan umpan wong sing duwe konten cethek sing ora duwe regane kanggo pengunjung. Google pengin tetep dominan ing industri telusuran organik lan nglakoni, kudu rangking situs web kanthi kualitas, kunjungan, lan retensi sing dhuwur. Situs web sampeyan kudu dadi sumber informasi premium sing target target pamirsa supaya bisa bali. Pikirake situs sampeyan minangka perpustakaan isi.

Tren sing dijlentrehake lan didhukung dening MDG Advertising ing infographic kalebu:

  • situs kualitas saiki luwih penting tinimbang saiki.
  • Ing-ambane, makarya isi cenderung pangkat luwih dhuwur.
  • Smartphone wis dadi piranti telusuran utami.
  • Panelusuran dadi luwih akeh dilokalisasi.
  • Traditional SEO minangka garis dasar, dudu kauntungan.

Ngelingi tren kasebut, kepiye sampeyan bisa ngoptimalake pemasaran digital kanggo telusuran organik sing luwih apik? Kita nggarap kabeh konten babagan nyuda jumlah artikel sing padha ing situs lan nulis artikel sing luwih jero lan lengkap kanggo referensi pengunjung. Kita nggunakake grafis, audio, lan video kanggo mbantu njlentrehake informasi teks sing diwenehake. Lan kita priksa manawa kabeh bisa diakses kanthi cepet ing piranti seluler.

Mangkene infographic lengkap, Telusuri Google ing 2017: 5 Tren SEO sing Ditonton:

Tren Panelusuran Organik Google

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.