6 Tips SEO Ganti Game: Kepiye Bisnis Iki Nambah Lalu Lintas Organik dadi 20,000+ Pengunjung Saben wulan

Tips SEO: Round-Up Pakar Kanggo Tuwuh Lalu Lintas Organik

Ing jagad optimasi mesin telusur (SEO), mung wong-wong sing wis bener-bener sukses bisa menehi katrangan babagan apa sing bener-bener perlu kanggo ngembangake situs web sampeyan nganti puluhan ewu pengunjung saben sasi. Iki bukti konsep minangka bukti paling kuat babagan kemampuan merek kanggo ngetrapake strategi sing efektif lan ngasilake konten sing luar biasa sing bakal rangking. 

Kanthi akeh pakar SEO sing nyatakake dhewe, kita pengin ngumpulake dhaptar strategi sing paling kuat mung saka wong-wong sing wis bisa ngembangake merek lan nampa luwih saka 20,000 kunjungan saben wulan. Kita padha kasengsem ing saos rahasia lalu lintas organik sing apik, visibilitas dhuwur, lan situs web kualitas luar biasa. 

Ing ngisor iki, kita kalebu 6 tips SEO paling apik kanggo ngganti game saka merek top sing wis bisa mbangun situs web populer sing nampa minimal 20,000 kunjungan saben wulan: 

  1. Gawe laporan nggunakake data kepemilikan: 

Salah sawijining pangisi game paling gedhe yaiku nggunakake data kepemilikan kanggo nerbitake laporan sing banjur disebarake marang wartawan. Kita wis ndeleng akeh situs web nggunakake data sing kasedhiya kanggo umum kanggo ngasilake laporan lan nuduhake karo wartawan. Nanging, kita rumangsa yen data kepemilikan malah luwih larang lan bakal ngasilake kapentingan liyane. Iki amarga statistik jinis pamrentah kasedhiya kanggo sapa wae, lan asring wartawan luwih seneng ngutip data kepemilikan lan wawasan unik babagan laporan umum.

Amra Beganovich, CEO, Amra & Elma

  1. Co-penulis artikel karo pimpinan industri: 

Nalika kita miwiti, kita nyedhaki akeh pimpinan industri kanthi proposal kemitraan kanggo nulis artikel bebarengan utawa nindakake wawancara kanggo sawetara publikasi media, blog, lan situs panguwasa dhuwur liyane. Kita ngerti manawa umume duwe kawruh lan wawasan unik babagan industri tartamtu sing umume publikasi bakal dihargai. Dadi akeh sing setuju karo jinis kolaborasi iki amarga entuk visibilitas lan PR ekstra. 

Kita nargetake pimpinan kayata influencer, blogger, penulis, musisi, lan malah wartawan sing pengin promosi bisnis. Akeh editor situs web mlumpat kanthi kasempatan kanggo nampa konten eksklusif. Iku kahanan win-win.

Michal Sadowski, CEO, Brand24

  1. Nawakake situs kanthi reputasi dhuwur konten sing luar biasa: 

Ora ana sing bisa ngalahake konten sing ditulis dening wong njero industri. Kita ora nate wedi nggawe karya lan mung nggawe artikel kanggo situs web sing paling berwibawa ing industri kita. Kuncine yaiku fokus kanggo ngerti sejatine editor lan ngerti apa sing digoleki. Yen sampeyan ngembangake jinis konten sing cocog banget kanggo para pamaca, mesthi bakal nerbitake. Tip tambahan yaiku tansah sopan, cepet nanggapi, lan nuduhake editor yen sampeyan ngupayakake kualitas tinimbang kuantitas.       

Sara Routhier, Direktur Konten, penawaran (Induk perusahaan Asuransi Otomatis)

  1. Miwiti karo industri niche:

Kita pengin ngatasi industri khusus lan nindakake kanthi cara sing bisa dipercaya lan bisa dipercaya. Kita ana ing sektor layanan teknologi lan awan, lan fokus khusus kanggo mbangun reputasi sing apik ing industri kita. 

Kita padha tau kasengsem ing kabeh iku kanggo kabeh wong. Nanging, tujuan utama kita yaiku nggayuh para penggemar industri sing nuduhake semangat lan ngerti keahliane. Ing pikiran kita, marketing paling apik yaiku jinis marketing word-of-mouth, lan kabeh saham tambahan sing ditampa saka pembaca minangka bonus ekstra.

Adnan Raja, Wakil Presiden Pemasaran, atlantic.net

  1. Gunakake grafis sing luar biasa: 

Kita ngarahake komunikasi konsep sing angel dingerteni nggunakake grafis lan visual sing super prasaja. Kita menehi sukarelawan grafis iki kanggo editor sing pengin nambah konten. Ing ijol-ijolan, kita njaluk supaya mung menehi kredit. Kita njupuk wektu kanggo nyusun grafis lan video sing dirancang kanthi profesional kanggo mitra afiliasi ing saindenging jagad supaya bisa sukses ing kampanye SEO.

Maxime Bergeron, Direktur Jaringan, CrakRevenue

  1.  Perdagangan lan jaringan: 

Kita nggunakake sesambungan karo editor kanggo menehi kesempatan kanggo bisnis liyane dadi penulis bareng utawa nyebutake media dagang ing publikasi ndhuwur liyane. Kita nandur modal kanggo nggawe jaringan bisnis lan wartawan, banjur kita perdagangan kesempatan karo pemilik bisnis liyane. Tombol ing kene yaiku tetep ing industri tartamtu lan njaga standar sing dhuwur. Dagang mung bisa digunakake yen ditindakake karo bisnis utawa publikasi liyane sing berkualitas. Ora ana fast-fix. Iku kabeh babagan nggawe win-win kahanan.

Janice Wald, CEO, Biasane Blogging

Ora ana trabasan kanggo mbangun merek sing luar biasa kanthi lalu lintas organik sing dhuwur. Butuh wektu, strategi, lan pikiran sing ora ana ing kothak. Kanthi fokus ing konten sing apik, kemitraan strategis, grafis, lan wawancara wewenang, merek bisa mbantu nggawe pendekatan sing komprehensif kanggo peringkat lan nampa puluhan ewu pengunjung saben wulan. Kanthi ngetutake sawetara saran ing ndhuwur, perusahaan bisa miwiti ngleksanakake owah-owahan sing konsisten sing bakal ngowahi merek, lalu lintas, lan revenue.