Subdomain, SEO lan Asil Bisnis

domain

Mangkene subyek SEO sing apik banget (sing dakbaleni minggu iki): Subdomains.

Akeh konsultan SEO ngremehake subdomain. Dheweke pengin kabeh ana ing papan sing apik supaya bisa nindakake promosi off-site kanthi gampang lan fokus kanggo entuk otoritas domain kasebut. Yen situs sampeyan duwe pirang-pirang domain, mula bakal akehe karya sing dibutuhake. Kanthi tembung liyane, yen sampeyan bakal Gamble… pengin sampeyan Gamble ing tangan siji. Iki masalah ... kadang nggawe akal mutlak kanggo subdomain situs sampeyan.

Nyatane, sawetara properti sing wis pulih saka terkenal Google Nganyari Panda diuripake menyang subdomain. Salah sawijining situs yaiku Kaca-kaca. Nggunakake Semrush, kita nganalisa jumlah tembung kunci sing peringkat Hubpages sadurunge lan sawise Panda tekan lan pamindhahan sabanjure menyang subdomain.

Yen sampeyan ngilangi kabeh tembung kunci merek, peringkat ndhuwur Hubpages saiki kabeh dadi pitakon adhedhasar tembung kunci! Mangkene sawetara diskusi babagan:

Apa sampeyan sengaja ndeleng sapa wae ing artikel kasebut sing lagi ngrembug tingkat konversi or asil bisnis? Ya… aku uga.

Ora mung babagan peternakan konten lan Panda. Subdomain ngidini pamisahan situs sampeyan sing efektif, nyedhiyakake kejelasan lan fokus ing konten ing kana. Nalika irisan lan dadu situs sampeyan dadi subdomain, sampeyan bakal bisa uga entuk peringkat nalika mindhah konten lan kudu pangalihan lalu lintas. Nanging ing jangka panjang, sampeyan bakal bisa uga entuk peringkat sing luwih apik ing tembung kunci sing relevan, drive lalu lintas luwih akeh luwih gampang liwat situs sampeyan, lan nyedhiyakake pengalaman pangguna sing luwih ditargetake supaya segmen maca kanthi efektif lan nambah tarif konversi sakabèhé.

Subdomain ora apik kanggo SEO, bisa uga apik banget… yen sampeyan yakin SEO bakal entuk asil bisnis. Nanging kanthi ngetrapake subdomain, konsultan SEO ngerti manawa dheweke nantang dalan. Dadi… apa dheweke bakal njupuk keputusan sing entuk asil cepet utawa luwih apik mengko? Yen pengin tetep dibayar, mesthine bisa liwat dalan sing gampang.

Target minangka strategi pemasaran efektif sing kurang digunakake ing saindenging industri. Nanging, kita bakal weruh angin sing owah. Google ngerti manawa konten sing ditargetake relevan banget minangka kunci strategi sing apik… yaiku mesin telusurane. Pangaturan tambahan 600 algoritma sing ditindakake setaun bisa terus fokus.

Dadi, kenapa sampeyan nindakake perkara kasebut ngindari konten nargetake lan interaksi pangguna?

Tuladha liyane yaiku serangan saka infographics sing duwe pancen ora ana apa-apa apa karo bisnis nyata. Wong SEO seneng banget karo infographic amarga bakal dadi virus lan perusahaan bakal entuk pirang-pirang backlink lan bakal nambah peringkat lan lalu lintas.

Menang.

Utawa…

Saiki sampeyan duwe akeh lalu lintas sing ora ngowahi. Tingkat bouncing munggah, konversi mudhun… nanging sampeyan luwih apik - utamane ing pirang-pirang istilah sing ora ana gandhengane karo bisnis sampeyan.

Miturut pendapatku, sampeyan wis cukup rusak panguwasa lan optimisasi mesin telusuran amarga sampeyan wis bingung mesin telusuran mikir situs sampeyan bisa uga ora. Luwih becik nampa resepsionis hangat kanggo infographic khusus industri tinimbang infographic virus sing ora ana gandhengane. Nopo nopo amarga fokusake otoritas lan reputasi ing industri. Situs sing ditargetake bakal mesthi ngluwihi sing umum… lan aku ora bakal entuk pengaruh sosial saka komunitas sing sempit.

Yen klien duwe macem-macem topik sing bisa uga ora ana gandhengane langsung, luwih becik aku menehi saran supaya pindhah menyang subdomain, entuk hit, lan nggawe strategi sing fokus banget ing industri, produk lan layanane. Yen sampeyan mung golek pangkat lan lalu lintas, subdomain bisa uga kalebu paria. Nanging yen sampeyan sawise asil bisnis, sampeyan bisa uga pengin ndeleng kaping pindho.

Kita ing industri sing ngupayakake konversi klien ngerti peran sing bisa ditindakake. Sampeyan bisa uga pengin menehi subdomain kesempatan liyane.