Apa Strategi Mesin Telusuran Nggawa Super Bowl 2012 menyang Indianapolis?

Depositphotos 6114248 s

Ora, nanging kita pengin mikir manawa pengaruh kasebut duweni pengaruh. Kita ngerti manawa upaya paling ora duwe pengaruh ing asil mesin telusuran. Ing wektu pengumuman, The Super Bowl 2012 Kita situs kasebut ora ana ing SERP - nanging kanthi pengumuman, kita mung siji kutha sing duwe situs ing asil mesin telusuran.

Pancen apik banget, nanging salah sawijining target sing duweni lan Pat Coyle nalika Innovative ngluncurake situs web Super Bowl yaiku kanggo nggawe manawa situs web kasebut dominasi mesin telusuran lan minangka situs sing misuwur ing web. Iku - lan isih ana.

Serp mangkuk super 2012

Kita ngerti manawa NFL ora nggatekake Internet - nanging kita pengin wong liya mung ndeleng Indy nalika kepengin ngerti sapa sing dadi tuan rumah sabanjure. Mula aku turu sewengi nutug kanggo ngoptimalake situs web lan Pat nggawe strategi kolektif kanggo njaluk saran lan diskusi ing saindenging situs regional liyane kaya IndyMojo, Bintang Indianapolis, Aku Pilih Indy, Indiana sing luwih cilik, lsp., lan kita njaluk tulung marang wong liya blogger regional kanggo nyebar kabar.

Kita malah ngluncurake a Saluran Youtube Super Bowl 2012 kanggo push video kanthi viral. Supaya situs kasebut tetep urip ing mesin, kita menehi feed saka kabeh warta regional lan blog liwat Yahoo! Pipa menyang kaca.

Nalika warta ora ganti, video kasebut banjur diowahi. Iki minangka serangan konten lan backlink terus-terusan, supaya situs kasebut tetep tetep radar lan "Indianapolis" sing ana gandhengane karo "Super Bowl" lan "2012" ing kaca asil. Strategi inovatif kanthi cemerlang - nyetel lan ngapikake konten sing dibutuhake.

Lan iku bisa digunakake!

Kata kunci nggawa akeh lalu lintas, lalu lintas sing saiki dadi pucuk saiki sing dipilih dadi Indianapolis:
tembung kunci super mangkuk

Lalu lintas saiki wis pindhah saka ~ 150 kunjungan saben dinane menyang lunjakan nganti 9,000 kunjungan:
google Analytics

Oke, bisa uga Dennis Hopper nulungi!

Priksa versi resolusi luwih dhuwur saka video iki ing Super Bowl 2012 Kita situs web.

Bisa uga bagean paling gedhe yaiku tuwuhing situs lan papan panempatane ditindakake liwat kabeh strategi topi putih (dudu ala). Pemasaran kanthi tutuk sederhana, desain situs sing apik, panempatan konten, blog, lan media sosial, lsp - kanthi strategi lengkap - kabukten bisa menang. Iki minangka kampanye sing apik lan muga-muga bisa entuk upaya cilik kanggo nggawa Super Bowl menyang Indianapolis!

Paling apik, ora mbutuhake gaweyan - mung akeh strategi ing ngarep banjur mesthekake yen strategi kasebut terus ditindakake. Matur suwun khusus kanggo Mark Miles lan Pat Coyle sing ngidini aku mbantu tim kasebut. Uga matur nuwun kanggo Inovatif amarga wis sabar karo panjaluk lan panjaluk tengah wengi - apik banget.

6 Komentar

  1. 1

    Pakaryan sing apik tenan kanggo KABEH sing nyedhiyakake wektu kanggo menang Indianapolis iki minggu kepungkur. Doug, sampeyan pahlawanku.

    • 2

      Hei Ryan!

      Matur nuwun kanggo pitulung sampeyan uga! Aku minangka bagean cilik saka gaweyan iki. Aku mikir aku wis narik luwih becik lan nekani sawetara rapat. Anggota liyane, kalebu tim web ing Inovatif, nggunakake pirang-pirang jam saben minggu.

      Iku nyenengake! Lan nganti taun 2012 bakal dadi hebat!

      Doug

  2. 3
    • 4

      Apik nyekel, Stephen. Sejatine jeneng domain lan desain web wis rampung sadurunge Pat lan aku teka. Kita kudu ngupayakake apa sing ana ing kono tinimbang milih dhewe. Aku pancen bakal milih domain sing ana ing "2012" lan "super" lan "mangkuk". Lan aku mesthine manawa situs kasebut ditempelake ing subdirektori sing diarani "indy". 🙂

  3. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.