Mangga Aja Nggoleki SPAM Email SEO

Nggarap industri pemasaran telusuran, ndeleng email kaya iki nggawe aku pengin nggawe buku. Nanging kita wis kliwat klien ngandhani yen dheweke nampa panjaluk saka perusahaan SEO sing ngerti yen dheweke ora pangkat. Dheweke diterusake menyang kita lan takon kenapa?

Layar Dijupuk 2014-01-15 ing 12.35.07 PM

Ayo rusak email iki:

Saka Mark Peterson (maketopseorank@gmail.com). [Gmail? Dadi wong iki sejatine ora nyambut gawe karo perusahaan sing duwe domain sing bisa dak priksa? maketopseorank? tenan?]

Halo, [Halo sopo? Kowe ora ngerti aku, ta?] 

Muga-muga sampeyan sehat. Minangka bagean saka riset klien [AKA - kita tuku dhaptar pamilik situs], kita nemokake situs web "Marketingtechblog.com" lan ngerti situs sampeyan ora ana peringkat ing mesin telusuran sing paling penting kayata Google, Yahoo & Bing. [Endi peringkat kita? Kita peringkat nomer 1 ing atusan istilah!] Aku kepengin weruh apa sampeyan bakal kepincut karo layanan optimisasi mesin telusuran kanggo situs web kanthi biaya sing murah. [SEO sing murah regane bakal dilarang… negesi kiamat kanggo pamilik situs.]

Optimisasi mesin telusuran sing bener bakal nambah pangenalan merek, lalu lintas web lan nambah penjualan sampeyan, mula sampeyan duwe situs web kanggo miwiti kanthi bener? [Ya… lan kenapa aku ora bakal duwe risiko nindakake bisnis karo wong sing ora ngerti aku, ora ngerti situsku, ora ngerti apa pangkatku, ora ngerti aku pengin pangkat, utawa ngerti apa sing sejatine aku adol.]

Kita bisa ningkatake situs web sampeyan menyang kaca pisanan ing Google, Yahoo, utawa Bing sajrone telung nganti nem wulan dijamin karo paket "SEO Nasional". [Dijamin? Penempatan kaca kaping 1? Aku bisa nulis topik babagan apa wae lan entuk papan nomer 1 sawetara istilah.] Telung nganti enem wulan iku khas kanggo kabeh paket SEO kita!

Ayo kula ngerti yen sampeyan kasengsem lan kita bakal ngirim rincian liyane, utawa bisa gawe jadwal telpon. Pilihan sampeyan. Kita seneng bisa nggarap sampeyan!

Aku ngarepake balesan sampeyan. [Apik - Aku ngirim link menyang postingan blog iki.]

Sincerely,
Mark Peterson,
Manajer Pengembangan Bisnis

Hei Mark… nyopot aku saka dhaptar lan coba nyoba ngrusak wong.

3 Komentar

  1. 1

    Kiriman liyane sing apik Doug! Pancen akeh informasi .. Thanks kanggo nuduhake, aku maca kanthi apik…

  2. 2

    Saben klien sing nate duwe aku nulungi aku kaya iki. Nyeri banget yen terus-terusan ngandhani klien supaya ora nggatekake wong-wong kasebut tanpa katon kaya aku nyoba banget supaya bisa dadi klien ing wektu kasebut kanthi umume dheweke umume mung pirang-pirang tombol push spam. Untunge aku ngirim menyang kiriman kaya iki kanggo nuduhake, ora mung aku sing ngandhani.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.