Kanthi Panelusuran, Papan Kapindho Mung Sing Paling Kalah

Sawetara wong seneng banget nalika miwiti ndeleng kaca wiwit ditampilake ing asil mesin telusuran. Kakehan perusahaan ora ngerti sepira gedhene game lan dhuwit sing dipertarake nalika nerangake peringkat tembung kunci lan nilai panggolekan mesin telusuran.

Dadi… iki conto sing bisa ngetung regane pangkat. Coba bayangake manawa kita dadi Agen Real Estate San Jose lan kita duwe kampanye pemasaran blog lan mesin telusuran sing apik sing bakal ningkatake istilah kasebut Didol Omah San Jose.

  1. Wulan kepungkur, ana 135,000 telusuran Didol Omah San Jose.
  2. Rega omah rata-rata ing omah kanggo didol yaiku $ 544,000 ing San Jose.
  3. Komisi real estate antara 3% lan 6%, mula ayo mbayangake tingkat komisi rata-rata 4%.
  4. Saiki bayangake yen mung 0.1% panelusur sing adol penjualan nyata.

Peneliti SEO nyedhiyakake sawetara statistik babagan pangkat lan tanggapan, dadi ayo nggawe matematika lan ngitung komisi saka posisi 8 ing kaca, nganti posisi # 1 ing kaca asil mesin telusuran:

komisi adol.png

saiki, Trulia nyekel posisi # 1 lan Zillow nyekel posisi # 2 - dudu agen real estate nyata. Nanging, kasunyatan manawa kanthi nyekel posisi # 1, Trulia nyekel 56% klik kanggo telusuran kasebut - kira-kira $ 41 milyar ing pencarian Real Estate kanggo sawijining kutha. Zillow mung kurang saka $ 10 milyar. Nalika tekan koran, ing Mercury News, sampeyan mung kurang saka $ 3 milyar.

Aku penasaran kenapa agen lan makelar ing wilayah kasebut ngidini direktori kasebut menang… bisa dadi saingan tinimbang ngandelake. Apa ora pantes yen salah sawijining broker regional nggunakake rong yuta dolar ing pemasaran mesin telusuran? Ya… iya.

Trulia menang 4 kali lalu lintas kanthi tembung kunci siji iki! Kaping 4! Yen sampeyan ngevaluasi perusahaan mesin telusuran lan konsultan, aja lali karo kasunyatan kasebut. Elinga yen wiwit larang banget kanggo bersaing ing istilah kompetitif lan telusuran volume dhuwur iki. Saiki kita lagi nggarap klien kunci lan nyipta kaca asil mesin telusuran. Kita kudu golek nomer # 1 kanggo kampanye supaya bisa lunas lan menehi gaweyan tambahan. Taruhan kasebut gedhe banget lan kita bakal tekan kana - nanging butuh akeh usaha.

Akeh perusahaan sing seneng nalika lagi ana ing kaca pisanan… kesalahan gedhe. Ora cukup kanggo nuduhake tembung kunci tartamtu ing asil mesin telusuran - menang telusuran kasebut minangka kunci kanggo menang bisnis lan dolar ing mburi telusuran kasebut. Mulai ngitung laba investasi kanggo tembung kunci, rasio cedhak, lan penghasilan. Sampeyan bisa uga ngerteni yen regane mbayar atusan ewu dolar kanggo strategi pemasaran telusuran. Yen sampeyan ora ngerti - bisa uga kompetisi sampeyan bakal.

Kaya bapakku sing biasane crita marang aku ... “Papan nomer loro mung nomer pisanan sing kalah".

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    WOW.

    Bedane # 1 lan # 2 luwih gedhe tinimbang sing dakkarepake.

    Aku kepengin weruh apa iki bakal tetep konsisten utawa apa para pelanggan bakal mulai ngebor luwih adoh sawise pasar wis diwasa ...

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.