Apa Potensi Panelusuran Organik Sampeyan?

strategi pertumbuhan

organik-seo.jpgBengi iki aku duwe bir karo kanca lan kanca sejawat Kristian Andersen. Perusahaan Kristian minangka sumber lokal sing luar biasa kanggo akeh perusahaan ing regional lan nasional, lan Kristian minangka mentor pribadi.

Saben pacelathon karo Kristian saya semangat - lan kita tantangan kanggo ngerti kepiye cara bisnis, kepiye Piranti Lunak minangka Layanan, lan cara kerja media sosial ... sampeyan bisa ngerti!

Kristian lan aku ngrembug babagan blogging bengi iki lan perusahaane wis puas karo platform lan strategi sing digunakake. Aku ora ngira dheweke nindakake tugas sing apik - tim Kristian nulis konten sing apik banget. Sing dakantang karo Kristian yaiku apa blog wis ketemu wis kebak potensial telusuran organik.

Kayane katon kaya hoopla, nanging ora. Yen saiki sampeyan blogging, kepiye sampeyan ngerti manawa bisa digunakake? Ing strategi KA, dheweke dianggep pemimpin ing merek, desain lan ruang pemasaran strategis. Kepiye carane do sampeyan ngukur kuwi? Sejatine cukup sederhana.

Kristian Andersen + Associates minangka konsultasi desain lan desain multi-disiplin. Kita mbantu perusahaan nemtokake, ngucapake lan nglakokake strategi merek lan pengalaman panganggo sing ndadekake sukses jangka panjang.

Nggunakke Semrush, Aku ngerti postingan ing blog KA sing nyopir lalu lintas, uga tembung kunci sing ditemokake blog, pangkat kaca ing asil, lalu lintas telusuran organik relatif, lan volume tembung kunci / frasa saben wulan kanggo saben istilah:

Dadi, kanthi ewonan pimpinan bisnis nggoleki Internet kanggo menehi saran lan kepemimpinan babagan konsultasi merek, kepiye blog Kristian entuk momentum ing papan iki? Upaya sing ditindakake tim Kristian ing blogging bisa uga diakoni karo para pesaing lan klien, nanging aku ora percaya yen bisa ngasilake kapercayan lan panguwasa karo bisnis perspektif sing nindakake riset ing web detik iki!

Sawetara istilah blog KA peringkat kanggo jaring udakara 1,100 telusuran saben wulan, nanging ora masalah kasebut. Masalahe yaiku istilah-istilah kasebut ora cocog karo apa sing diwenehake KA kanggo pamirsa. Panelusuran padha karo desain merek, strategi merek, Lan konsultasi merek luwih saka 10k telusuran saben wulan.

Pitakonane ora manawa sampeyan duwe blog sing apik, pitakonane yaiku manawa blog sampeyan entuk potensial organik kanthi lengkap. Nindakake analisis tembung kunci babagan istilah sing digoleki target pamirsa bakal nyedhiyakake sawetara statistik babagan kaping pirang-pirang istilah sing digoleki. Sampeyan uga bakal nyedhiyani blog sampeyan babagan pituduh babagan tulisan sing sampeyan gunakake.

Catetan: Kristian menehi kula apa-apa kanggo nerbitake postingan iki - pancen apike wong kasebut! Aku mikir ana akeh potensial ing blog lan muga-muga dheweke wiwit mikir babagan potensial kanggo nggayuh wong-wong ing kana sing nggoleki arah lan kepemimpinan tenan!

6 Komentar

  1. 1

    Hai, apa Amazon S3 kuwi?

    Aku ngarahake supaya konten saya apik lan relevan, kanggo wektu sing suwe. Kasunyatan manawa ana wong sing nggunakake jam siyap kanggo nggarap mesin kanggo kuwatir.

    Blog minangka ekspresi pribadi lan bisnis, ora liya.

    Pancen pengin ngerti babagan perkara Amazon kasebut…

  2. 3

    "Nindakake analisis tembung kunci babagan istilah sing digoleki target pamirsa"

    Apa sing digunakake kanggo nindakake iki?

    Thanks,

    Arik

  3. 6

    Entuk dhuwit, Doug. Iki ora angel dimangerteni lan KA kaya individu sing padhang. Aku yakin dheweke wis mulai entuk bathi saka rekomendasi sing dipikirake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.