WordPress: Loro Plugin SEO kanggo Meta Tag Meta

meta tags

Aku nulis loro kiriman sing beda babagan ngembangake meta tag situs sampeyan, tembung kunci lan deskripsi. Kata kunci mesthi bakal ngewangi situs sampeyan pinemu, nanging deskripsi bakal mbantu pengunjung mesin telusuran ngeklik kanthi menehi katrangan sing luwih apik.

Tinimbang program optimasi kasebut kaya sing dakkandhakake, ana sawetara plugin sing bisa menehi tugas kanggo sampeyan.

Yoast SEO

Kanthi Yoast SEO plugin sampeyan bisa ngontrol kaca sing ditampilake Google ing asil telusuran lan kaca sing ora ditampilake. Yoast ora mung mbantu sampeyan ngatur katrangan meta, nanging uga menehi saran babagan panggunaan tembung kunci lan pratinjau sing apik babagan kaca sampeyan ing kaca Hasil Mesin Telusuran.

Yoast uga nawakake pilihan Plugin SEO Add-On Premium sing uga nyaranake.

Kabeh ing Salah Paket SEO

John Chow dianjurake ing Plugin Paket SEO Kabeh Siji nanging aku ora nate ndeleng plugin kanthi suwene bengi. Isin aku. Plugin kasebut nggawe tugas hebat nalika nggunakake "Kutipan Opsional" ing WordPress minangka deskripsi kaca sampeyan.

Mangkene carane asil mesin telusuran (sampeyan bisa ngeklik gambar kanggo ndeleng kiriman sing sejatine):

Google Adsense ngilangi Ads Link Teks ing blogku

Ngandika, Paket SEO All in One duwe proyek apik karo Tag Meta Katrangan, nanging aku ora percaya yen kerja apik karo Keyword Meta Tag. Mung nemtokake Kategori sing dipilih minangka tembung kunci kanggo kiriman, ora cukup deskriptif. Sampeyan bisa nyetel tembung kunci tambahan kanggo kiriman, nanging ora bisa digunakake ing papan liya.

Mangkene rekomendasi plugin sabanjure, Ultimate Tag Warrior. Mangkene carane njamin sampeyan ora nulis tag meta tembung kunci nganggo Paket SEO Kabeh Siji, mateni pilihan Gunakake Kategori kanggo Kata Kunci META:

Kabeh ing Salah Paket SEO

Saiki saben nulis kiriman blog, priksa manawa ngisi kolom Kutipan Opsional kanthi sawetara ukara sing bakal narik luwih akeh panelusur kanggo ngeklik postingan sampeyan:

Kutipan Pilihan kanggo Postingan Blog iki

9 Komentar

  1. 1

    Setuju karo sampeyan babagan nggabungake loro plugin kasebut, Douglas. Aku bubar nginstal All In One ing salah sawijining situs lan dadi plugin sing apik, nanging kaya sing sampeyan ujarake, elemen kata kunci ora paling gedhe. Yen wis dikandhani kaya Google, aja kakehan tembung kunci lan fokus ing judhul lan deskripsi.

  2. 2

    Matur nuwun kanggo iki. Kutipan opsional minangka sesuatu sing wis dakkanggo ing jaman mbiyen nanging ora efektif kaya sing dakkarepake. Akeh kiriman sing paling populer saya ora ana kutipan.

    Aku bakal bali lan priksa manawa 20 kiriman paling populer sing duwe kutipan sing apik, ditambah karo kiriman anyar sing bakal dak tulis ing mbesuk. Aku uga bakal nggoleki plugin SEO kasebut.

  3. 3

    > Pancen fenomenal yen loro penulis kasebut bisa nggabungake lan nggabungake loro plugin kasebut dadi siji.

    Paket SEO bisa nggunakake tag saka UTW minangka tembung kunci yen sampeyan nyetel opsi iki, nanging kaya sing disaranake, sampeyan uga kudu ngidini UTW ngatasi tembung kunci meta. Kaya sing sampeyan ngerteni versi pungkasan UTW yaiku fin, amarga WordPress 2.3 bakal duwe dhukungan tag internal. Paket SEO bisa uga ndhukung judhul tag kanthi cepet, kanthi UTW lan WordPress 2.3. Yen sampeyan duwe panjaluk integrasi tambahan, dakwartakake.

  4. 4

    Matur suwun saran.

    Kaya liyane, aku duwe plugin kasebut ing blogku. Nanging kayane bisa mbatalake saben liyane. Matur nuwun kanggo cara praktis supaya dheweke bisa kerja bareng.

  5. 5

    Pikiran sing apik babagan iki. Tag meta minangka bagean penting kanggo nyiyapake web sing sukses, lan mesin telusuran.

    Pikiran lucu ngomong babagan tag tembung kunci meta. Kita kabeh kayane nggunakake. Aku wis ngoptimalake situs web luwih saka 10 taun, wiwit sadurunge sadurunge kita ngerti yen ngoptimalake! Dina iki kita ngerti manawa mesin utama malah ora ndeleng tag tembung kunci… utawa mikir uga.

    Yen kedadeyan kasebut, kenapa nggunakake tag kata kunci meta? Kanggo sawetara mesin ing njaba sing isih ndeleng label tembung kunci? Keraguan sing entuk akeh lalu lintas (yen ana). Amarga tradhisi? Bisa uga. Nggumunake yen aku isih nggunakake.

    Apa pendapat sampeyan babagan iki?

    Henry

  6. 6

    Kata kunci Meta bisa uga ora penting kanggo mesin utama, nanging bisa digawe kanthi otomatis saka tag sampeyan (sing uga penting kanggo lalu lintas). Lan deskripsi meta bisa nambah wektu CTR kanthi cepet.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.