WordPress: Loro Plugin SEO kanggo Meta Tag Meta

meta tags

Aku nulis loro kiriman sing beda babagan ngembangake meta tag situs sampeyan, tembung kunci lan deskripsi. Tembung kunci mesthi bakal ngewangi situs sampeyan pinemu, nanging deskripsi bakal mbantu pengunjung mesin telusuran ngeklik kanthi menehi katrangan sing luwih apik.

Tinimbang program optimasi kasebut kaya sing dakkandhakake, ana sawetara plugin sing bisa menehi tugas kanggo sampeyan.

Yoast SEO

Kanthi Yoast SEO plugin sampeyan bisa ngontrol kaca sing ditampilake Google ing asil telusuran lan kaca sing ora ditampilake. Yoast ora mung mbantu sampeyan ngatur katrangan meta, nanging uga menehi saran babagan panggunaan tembung kunci lan pratinjau sing apik babagan kaca sampeyan ing kaca Hasil Mesin Telusuran.

Yoast uga nawakake pilihan Plugin SEO Add-On Premium sing uga nyaranake.

Kabeh ing Salah Paket SEO

John Chow dianjurake ing Plugin Paket SEO Kabeh Siji nanging aku ora nate ndeleng plugin kanthi suwene bengi. Isin aku. Plugin kasebut nggawe tugas hebat nalika nggunakake "Kutipan Opsional" ing WordPress minangka deskripsi kaca sampeyan.

Mangkene carane asil mesin telusuran (sampeyan bisa ngeklik gambar kanggo ndeleng kiriman sing sejatine):

Google Adsense ngilangi Ads Link Teks ing blogku

Ngandika, Paket SEO All in One duwe tugas apik karo Tag Meta Katrangan, nanging aku ora percaya yen kerja apik karo Tag Meta Kata Kunci. Mung nemtokake Kategori sing dipilih minangka tembung kunci kanggo kiriman, ora meh deskriptif. Sampeyan bisa nyetel tembung kunci tambahan kanggo kiriman, nanging ora bisa digunakake ing papan liya.

Mangkene rekomendasi plugin sabanjure, Ultimate Tag Warrior. Mangkene carane njamin sampeyan ora nulis tag meta tembung kunci nganggo Paket SEO Kabeh Siji, mateni pilihan Gunakake Kategori kanggo Kata Kunci META:

Kabeh ing Salah Paket SEO

Saiki saben nulis kiriman blog, priksa manawa ngisi kolom Kutipan Opsional kanthi sawetara ukara sing bakal narik luwih akeh panelusur kanggo ngeklik postingan sampeyan:

Kutipan Pilihan kanggo Postingan Blog iki

9 Komentar

  1. 1

    Setuju karo sampeyan babagan nggabungake rong plugin, Douglas. Aku bubar nginstal All In One ing salah sawijining situs lan minangka plugin sing apik, nanging, kaya sing sampeyan ujar, unsur tembung kunci ora paling gedhe. Sing wis ngandika kaya Google ora sijine kakehan bobot ing tembung kunci lan fokus ing judhul lan gambaran tinimbang.

  2. 2

    Matur nuwun kanggo iki. Kutipan opsional yaiku sing wis dakgunakake sadurunge nanging ora efektif kaya sing dakkarepake. Akeh kirimanku sing paling populer ora ana kutipan.

    Aku bakal bali lan priksa manawa 20 paling populer kirimanku duwe kutipan sing apik, ditambah karo kiriman anyar sing daktulis ing mangsa ngarep. Aku uga bakal nliti plugin SEO kasebut.

  3. 3

    > Iku pancene bakal fenomena yen loro penulis iki bisa sijine kepala lan gabungke loro Plugins dadi siji.

    Paket SEO bisa nggunakake tag saka UTW minangka tembung kunci yen sampeyan nyetel pilihan iki, nanging yen sampeyan menehi rekomendasi, sampeyan bisa uga ngidini UTW nangani tembung kunci meta. Kaya sing sampeyan ngerteni, versi pungkasan UTW yaiku sirip, amarga WordPress 2.3 bakal duwe dhukungan tag sing dibangun. Paket SEO bisa uga bakal ndhukung judhul tag kanthi cepet, kanthi UTW lan WordPress 2.3. Yen sampeyan duwe panjalukan integrasi tambahan, kabari aku.

  4. 4

    Matur nuwun kanggo saran.

    Kaya wong liya, aku duwe plugin iki ing blogku. Nanging padha koyone mbatalake saben liyane ing sawetara. Matur nuwun kanggo cara praktis supaya bisa kerja bareng.

  5. 5

    Pikiran sing apik babagan iki. Tag meta minangka bagéyan penting kanggo nyiyapake kehadiran web sing sukses, lan ramah mesin telusur.

    Pamikiran lucu ngomong babagan tag tembung kunci meta. Kita kabeh katon nggunakake. Aku wis ngoptimalake situs web luwih saka 10 taun, saka mburi sadurunge kita ngerti yen kita ngoptimalake! Dina iki kita ngerti yen mesin utama malah ora ndeleng tag tembung kunci ... utawa kita mikir.

    Yen ngono, kenapa kita nggunakake tag tembung kunci meta? Kanggo sawetara mesin sing isih katon ing tag tembung kunci? Ragu sing entuk akeh lalu lintas (yen ana). Amarga tradisi? Mbokmenawa. Iku wonder yen aku isih nggunakake.

    Apa pendapat sampeyan babagan iki?

    Henry

  6. 6

    Kata kunci meta mbokmenawa ora penting kanggo mesin utama, nanging bisa digawe kanthi otomatis saka tag sampeyan (sing penting kanggo lalu lintas). Lan deskripsi meta bisa nambah CTR wektu gedhe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.