Cara Golek Jus Link saka Youtube

video seo youtube

Aku wis sukses banget nggunakake Youtube kanggo nambah relevansi kaca landas kanggo tembung kunci tartamtu. Minangka proses sing gampang lan iki kepiye cara:
Youtube SEO - Judhul & Deskripsi

  1. Gawe kaca kebangkrutan sing duwe tembung kunci ing URL, hyphen dipisahake. Iki mbantu bot supaya bisa ndeleng tembung kanthi beda lan mulane ngakoni relevan karo frasa sing sampeyan targetake. Contone iki, aku bakal nggunakake http://www.addresstwo.com/small-business-crm/
  2. Gawe video sing bakal sampeyan lebokake ing kaca kebangkrutan iki. Saka sudut pandang SEO, konten video kasebut ora masalah apa-apa amarga kita kabeh ngerti bot ora bisa nyusup video. Nanging, saka perspektif manungsa, priksa manawa video kasebut pancen relevan. Sawise kabeh, iki kaca sing bakal dadi lalu lintas.
  3. Upload Video menyang Youtube lan gunakake tembung kunci utawa tembung minangka judhul video. Contone, video saya judhulé, "CRM Bisnis Cilik"
  4. Pungkasan, lebokake hyperlink (http: // klebu) ing katrangan video kasebut.

Youtube SEO - Hyperlink
Nalika Youtube nerbitake video iki, string apa wae sing cocog karo pola URL, diwiwiti karo HTTP, kanthi otomatis hyperlink menyang URL kasebut. Mangkene URL halaman landas iku penting amarga sampeyan ora bisa ngapusi teks jangkar dhewe, Youtube mung ngubungake alamat kasebut. Dadi duwe istilah kunci ing URL njamin manawa teks jangkar ngemot tembung kunci target sampeyan. Contone, deleng URL hyperlink ing kaca video Youtube iki.

Nanging apa iki dudu tautan sing ora ngetutake? Mesthi wae. Tag jangkar sing dibungkus Youtube ing URL sampeyan bakal diwenehi atribut rel = "ora ngetutake". Coba tebak: sapa sing peduli! Senadyan apa sing diarani standar w3, tag sing ora ngetutake tegese, data historis wis suwe saya suwe nuduhake manawa tautan sing ora diikuti iki bisa ningkatake relevansi URL target. Sanajan kurang efektif tinimbang tautan ing post, iku efektif.

Kajaba iku, tag H1 ing kaca iki, judhul, ngemot istilah kunci sampeyan. Dadi, sampeyan duwe kaca sing cocog karo istilah kunci sing ngubungake menyang kaca kebangkrutan liwat teks jangkar sing diisi karo tembung kunci sampeyan. Gampang!

Paling ora, nanging ora kalah penting, nyisipake video iki ing kaca kebangkrutan sing saiki wis nyambung minangka langkah pungkasan sing penting. Video semat iki ngandhani bot Google manawa isi kaca pancen cocog karo istilah kunci sing dikarepake. Nopo nopo Amarga judhul video semat ngemot istilah kunci sing ditargetake kaca iki. Dene obyek flash liyane sing ditempelake ora dirayapi, nanging aku yakin manawa bot Google ngakoni obyek Youtube lan faktor judhul video kasebut dadi algoritma.

19 Komentar

  1. 1

    Aku bakal menehi siji rekomendasi - lebokake link sadurunge konten tinimbang ing. Akeh wong sing ora nggedhekake lan maca kabeh entri katrangan YouTube. Sampeyan bakal nemokake sampeyan bakal nambah tarif klik-tayang kanthi menehi link dhisik.

  2. 5

    Aku wiwit nindakake iki luwih saka sewulan kepungkur lan entuk asil sing nyata ora mung kanggo aku, nanging uga sawetara klien. matur nuwun amarga rahasia sampeyan ora bisa metu saka tas. LOL.

    Dave

  3. 6

    Hal liya sing kudu ditindakake yaiku nyalin konten video sampeyan. Iki bakal menehi kesempatan luwih apik kanggo katon uga ing telusuran YouTube. Kanca menehi kepala http://speakertext.com yaiku layanan sing akeh gaweyan kanggo sampeyan. Aku yakin sampeyan bisa nyakup teks sing ditranskripsi ing kaca kebangkrutan lan ndhelikake saka tampilan umum nalika isih ngrewangi rangking kaca. Info lan tips sing apik kanggo ngoptimalake konten video tinimbang mung nyiyapake.

  4. 7

    Info apik. Akeh wong sing ora ngerti kepiye video bisa mbantu dheweke. Uga goleki transkrip kasebut kanthi layanan kaya Teks Speaker. Iki ngidini sampeyan ngirim transkripsi menyang YouTube supaya luwih gampang nemokake konten video ing YouTube dhewe. Sampeyan bisa uga njupuk teks kasebut lan dilebokake ing kaca kebangkrutan nanging uga ora didhelikake.

  5. 8

    Matur nuwun kanggo kiriman informatif banget. Aku mung takon, kenapa duplikat konten video bali menyang kaca kebangkrutan? Wong-wong wis ndeleng ing YouTube, kenapa ora duwe konten sing beda sing cocog karo istilah kunci? Apa iki ora bakal efektif yen ora luwih?

    • 9

      Hi Chris,

      Pitakon gedhe. Ana rong cara pamirsa sing nggayuh video kasebut - siji
      tegese bisa uga liwat telusuran ing platform hosting video kaya YouTube,
      utawa liwat wong sing ngrujuk video kasebut ing YouTube. Nanging, nempatake
      video ing situs sampeyan bakal ngoptimalake kaca kasebut ing mesin telusuran lan bakal ditampilake
      ing garis video sing ditampilake kanthi opsional ing asil telusuran. Minangka
      uga, yen sampeyan duwe jaringan sosial lan PR sing apik - ngirim video kasebut
      konten ing kaca kebangkrutan bisa narik lalu lintas luwih akeh. Pungkasan,
      ditampilake ing pirang-pirang tes sing bisa ditindakake video ing kaca kebangkrutan
      nambah tarif konversi. Aku setuju karo sampeyan kanthi siji pakurmatan -
      priksa manawa video ing kaca kebangkrutan cocog karo konten
      ing kana Optimisasi sing apik!

      Thanks,
      Doug

  6. 10

    Aku kudu ngandhani yen artikel sampeyan ing ndhuwur minangka tampilan sing paling apik lan paling profesional sing wis dakwaca dina iki lan aku wis maca sawetara ing hyperlink You Tube. Relevansi antarane mesin telusuran video nomer siji lan kaca web pamilik sing anyar dipromosikake apik lan jarang ditemokake "Situs Web SEO" liyane lan aku mikir iki cocog banget lan kesimpulan logis sing apik ing strategi pemasaranku. Matur nuwun

  7. 11
  8. 12
  9. 13

    Tip lan matur suwun kanggo nuduhake. Kanthi Google ngontrol mayoritas telusuran sing ana ing internet, duwe sawetara konten lan tautan ing platform sing beda-beda minangka cara sing mesthi entuk bathi kanggo saben webmaster utawa blogger. Lan kanthi lalu lintas gedhe sing YouTube prentah saben dina liwat internet, ora ana papan sing luwih apik kanggo njupuk keuntungan kanggo lalu lintas.

  10. 14

    Kirim apik, seneng konten. Aku kepengin ngerti apa tema sing sampeyan gunakake, seneng sidebar sing ora ana gunane. Kirim link afiliasi yen sampeyan entuk, pengin entuk template lan plugin kasebut

  11. 16
  12. 19

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.