6 Kesalahpahaman Tembung Kunci Umum

20120418 203913

Nalika terus nyelehake panelitian sing luwih jero lan luwih jero karo klien babagan jinis tembung kunci sing narik kawigaten lalu lintas telusuran, kita nemokake manawa akeh perusahaan duwe ide sing salah nalika nerangake riset kunci lan panggunaan.

  1. Siji kaca bisa pangkat kanthi apik puluhan tembung kunci. Wong mikir kudu duwe siji kaca saben tembung kunci sing pengin dituju ... Pancen ora kaya ngono. Yen sampeyan duwe kaca sing apik kanggo tembung kunci, tembung kunci tambahan sing relevan bisa uga pangkat! Napa terus nambah ton kaca kanthi konten sing bola-bali nalika sampeyan mung bisa ngoptimalake siji kaca lan pangkat kanggo klompok tembung?
  2. Kata kunci volume dhuwur kanthi rangking sing apik bisa nyebabake akeh kunjungan, nanging bisa ngrugekake tarif konversi sampeyan. Tembung kunci kanthi merek lan kombinasi geografis bisa uga menehi pelanggan paling akeh ... sanajan bisnis sampeyan ora kudu lokal.
  3. Peringkat ing buntut dawa (volume telusuran sing sithik, relevansi dhuwur) ora ateges sampeyan ora bisa pangkat nganggo tembung kunci sing kompetitif, volume dhuwur. Kasunyatane, kita nemokake manawa klien duwe rangking tembung kunci buntut dawa sing luwih dhuwur, cenderung pangkat kanthi suwe-suwe kanthi istilah sing kompetitif. Lan mbalikke durung mesthi bener. Cukup amarga sampeyan peringkat kanthi istilah sing kompetitif, ora ateges sampeyan bakal pangkat ing kabeh istilah buntut dawa sing ana gandhengane. Istilah buntut dawa kudu didhukung dening konten sing relevan.
  4. Lalu lintas luwih akeh ora mesthi tegese konversi liyane. Kaping pirang-pirang, tegese tingkat bouncing sing luwih dhuwur lan pengunjung sing luwih frustasi amarga ora bisa nemokake apa sing digoleki.
  5. Nggunakake tembung kunci ing deskripsi meta bisa uga ora kena pengaruh peringkat sampeyan, nanging bakal nambah tingkat klik liwat kaca asil mesin telusuran (SERP). Elinga yen tembung kunci sing digoleki isih luwih gagah ing SERP, narik kawigaten tumrap entri sampeyan lan dudu liyane.
  6. Akeh wong sing malah ora nggunakake istilah telusuran sing cendhak, tinimbang milih ngetik kabeh pitakonan menyang mesin telusuran. Duwe FAQ (pitakon sing asring ditakoni) strategi bisa dadi strategi panggunaan tembung kunci sing apik.

Entuk wong liya?

Mangkene artikel sing gegandhengan sing bisa narik kawigaten:

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Lalu lintas apik banget, nanging konversi luwih apik. Penting, kalebu buntut dawa menyang campuran. Wong sing nggoleki tembung kunci buntut dawa nggoleki sing spesifik. Dheweke bisa uga wis modus panelitian kepungkur lan ana kemungkinan konversi luwih apik.  

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.