7 Strategi Kunci SEO Sampeyan Kudu Nggawe ing 2016

luwih apik seo 2016

Sawetara taun kepungkur, aku nulis SEO wis mati. Judhul kasebut rada ndhuwur, nanging aku ngandhakake isi kasebut. Google cepet-cepet nggayuh industri sing mesin telusuran game lan ngasilake kualitas mesin telusuran sing mudhun banget. Dheweke ngluncurake pirang-pirang algoritma sing ora mung angel dimanipulasi peringkat telusuran, nanging uga dikubur sing ditemokake nalika nggawe SEO ireng.

Iki ora ateges situs ora kudu dioptimalake kanggo telusuran organik. Namung para profesional SEO sing mbatesi keahliane kanggo backlink lan rangking ora bisa kerja. Goleki profesional kaya agensi kita prédhiksi pangowahan kasebut lan menehi peringatan marang klien supaya ora dimanipulasi, lan saiki firma kita wis cukup apik. Nanging pendekatan kita yaiku multi-saluran lan ora fokus ing telusuran dhewe. Kita ngerti kepiye ekosistem media digital saling ndhukung.

Wis kliwat dina nalika SEO isih fokus ing tembung kunci, backlink lan rangking kaca 1. Mesin telusuran dadi luwih cerdas, mula pimpinan industri David Amerland ngandhakake, lan luwih ngerti luwih akeh maksud pangguna lan cara nggawe sing migunani. Nanging, mung isi situs sampeyan karo artikel lan grafis lucu ora bakal dipotong kajaba sampeyan sinau luwih lengkap babagan strategi kasebut lan dadi luwih apik ing SEO kanggo 2016. Jomer Gregorio, Digital Marketing Philippines

Yen sampeyan dadi pemasar digital lan pengin dadi luwih apik ing SEO, infographic saka Jomer iki cocog karo kabeh elemen kunci ing optimalisasi mesin telusuran modern. Mangkene 7 strategi utama kanggo 2016 SEO:

  1. Ngerteni Faktor Peringkat Penting lan Paling Paling Penting kanggo 2016 - Miturut Moz, keramahan seluler, nilai sing dirasakake, data panggunaan, readability, lan desain paling dhuwur ing dhaptar. Tautan sing dibayar lan teks jangkar nyebabake pengaruh (lan tautan sing dibayar bisa uga ngrusak merek sampeyan).
  2. Optimalake kanggo Telusuran Seluler - Telusuran seluler tambah 43% YoY, kanthi 70% telusuran seluler sing nyebabake tumindak sajrone sakjam ..
  3. Fokus ing Tujuan pangguna - Ora tembung kunci, pikirake tembung kunci buntut dawa sing relevan lan topik umum. Mesin telusuran wis berkembang kanggo ngerti maksud pangguna, mula sampeyan bisa nulis luwih akeh konten alami sing ana gandhengane karo prospek lan pembaca.
  4. Going Local Isih Cara sing Apik - Setengah kabeh pengunjung toko online ngunjungi toko sajrone sedina. Priksa manawa sampeyan wis dhaptar kanthi akurat ing Bing, Google, lan Yahoo! telusuran bisnis kanthi olahpesen konsisten ing saindenging.
  5. Suwene Luwih Apik - Aja ngasilake baris produksi konten ijo sing ora ana watese lan investasi ing konten premier, pendhidhikan lan multi-media sing nyedhiyakake informasi paling apik kanthi online babagan topik tartamtu.
  6. Keamanan Situs lan SEO - Ngalih situs sampeyan menyang sambungan sing aman (kaya sing wis rampung), bisa uga menehi ujung sing digoleki ing ndhuwur pesaing. Iki minangka langkah sing kuat yen sampeyan nglumpukake data apa wae.
  7. Gawe Konten Sampeyan Bisa Ditelusuri liwat Swara - Apple Siri, Google Now lan Microsoft Cortana minangka pitulung virtual kanthi siji fitur yaiku kemampuan kanggo nggoleki lan golek informasi ing internet. Bebarengan karo konten sing luwih dawa, artikel lengkap bisa uga menehi sampeyan kesempatan luwih akeh ing telusuran swara tinimbang konten evergreen sing kurang kualitatif.

Mangkene Infographic Strategi SEO 2016

Strategi SEO 2016

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.