SEO Wis Mati

Screen Shot 2012 04 06 jam 8.35.14 AM

SEO wis mati kaya sing wis dingerteni. Matematika lawas sing nambah backlinks lan tembung kunci saiki wis dadi target kanggo Google ngenali situs sampeyan lan dikubur ing asil telusuran. SEO ora dadi masalah matematika maneh, nanging kalebu manungsa. Indikator sosial dadi kunci kanggo rangking lan algoritma link wis pensiun. Wayahe sampeyan ndeleng kasunyatan babagan SEO… lan nyetel sing cocog.

Mesthi wae kita nggunakake judhul umpan sing apik kanggo narik kawigaten, nanging saiki wayahe wong jumeneng lan matur. SEO tradisional ora dadi solusi sing bisa digunakake kanggo bisnis investasi. Mesthi - wong isih nggunakake mesin telusuran ... lan kita isih yakin manawa para pelanggan ana ing platform sing padhet lan cepet sing nyedhiyakake konten kanthi bener kanggo indeksasi. Nanging kita ora nggunakake maneh metodologi lawas kanggo nyoba kepiye carane nyithak tembung kunci utawa entuk backlink kanthi cara apa wae.

Paket SEO anyar sing bener ngluwihi optimasi situs lan bangunan link lan nggabungake analisis konversi kanggo nemtokake tembung kunci, nulis konten sing apik banget, supaya para pamiarsa gampang nuduhake konten kasebut, nggunakake koneksi hubungan masarakat kanggo golek kesempatan kanggo nuduhake konten kasebut, lan ningkatake konten kasebut.

Presentasi iki asline disponsori lan ditampilake liwat webinar karo compendium. Dina iki ditampilake ing kaca ngarep saka SlideShare!

UPDATE 10/4/2012: Google wis nganyari pedoman Webmaster lan khusus skema link penargetan lan nyaranake nofollow kanggo kabeh tautan sing wis dibayar.

47 Komentar

  1. 1

    Link njaba kaca nggawe kekuwatan sadurunge. Saiki, "swara" sing nyoba dikoleksi kasebut wujud pambagi (sosial).

    Kaya biasane, cukup gawe barang sing pengin dituduhake karo kabeh wong. Nanging ora mandheg ing kana wae. Kudu ana unsur manungsa - contone, kayata Jason. Sampeyan pengin nyambung karo dheweke (amarga tumindak nyata uga) & sampeyan pengin nuduhake barang sing digawe - sing pungkasane nyebabake sawetara jinis konversi sing bakal nguntungake. (utawa sampeyan)

    Panelusuran durung mesthi mati, kepiye sampeyan muter miturut jangkauan aturan Google.

  2. 6

    Kanthi telung blogku sing diarani spam, aku bakal seneng banget amarga tren iki ora ana gayane! Pieve sing apik, pungkasane babagan konten nyata - muga-muga uga!

    • 7

      Pitung wulan mengko lan tautan spam blog tetep ana! Nanging, rezim anyar iki cocog kanggo kita sing peduli karo konten lan preduli babagan asil paling apik sing bakal bali saka telusuran google

  3. 8
  4. 9

    Google seneng apa sing bakal disenengi para pangguna. Dadi, sampeyan ora pengin ngoptimalake mesin telusuran kaya target pamirsa target. Gawe konten gedhe sing sampeyan ngerti manawa target anggota pamirsa bakal entuk manfaat.  

  5. 10

    Aku seneng ndeleng wong ngeculake panelitian sing nuduhake "sebab" antarane peringkat paling dhuwur lan nuduhake sosial. Ing kasus biasane, iki isih dadi sinyal sing ringkih banget. Nuduhake sosial nyebabake akeh barang liyane sing apik kayata kunjungan, bisa uga tautan sekunder minangka asil saka bola mata liyane lsp. Nanging minangka sinyal peringkat dhewe, aku durung nate weruh pasinaon apik babagan pengaruhe asil telusuran ing jurusan utama cara Ora ana sangsi sing bakal pungkasane.

    Kajaba iku, pancen bisa dibantah yen bisa miwiti mbuwang barang anyar menyang akronim SEO. Iki tegese "Optimisasi Mesin Telusuran". Konversi kedadeyan ing situs lan ora ana gandhengane karo ngoptimalake kaca kanggo mesin telusuran. Aku ora ujar manawa iki ora penting kanggo perusahaan. Nanging aku ndeleng postingan sing ora kaetung mung nggawe sawetara perkara anyar sing tegese SEO, sanajan ora ana artine.

    Intine, aku setuju banget karo sentimen dek geser nanging aku ora setuju karo "tautan bali ... ora bakal menehi pengaruh maneh karo bisnis sampeyan kaya nulis konten sing apik". Iki gumantung akeh perkara, kasunyatane sampeyan butuh kalorone, siji kudu nyetir liyane.

    • 11

      sampeyan ***** pinter. Ora ana sebab sebab. Asil peringkat paling dhuwur duwe akeh sing disenengi ing Facebook amarga entuk lalu lintas luwih akeh, lan bisa uga diwiwiti kanthi kualitas sing luwih dhuwur (faktor sing nerjemahake dadi kualitas uga bisa ditrapake kanggo peringkat telusuran sing dhuwur). Mesthi asil peringkat paling dhuwur kanggo istilah kompetetif duwe tumindak sosial sing luwih akeh, nanging ora ana peringkat paling dhuwur amarga tumindak sosial - luwih akeh tumindak sosial amarga ana peringkat paling dhuwur. Aku wis nyoba iki nganti pirang-pirang kategori, ora ana sebab - lan aku pengin ngrekrut sampeyan kanggo bocah nakal.

    • 13

      @searchbrat: disqus @etelligence: disqus @ twitter-15353560: disqus Google negesake ing taun 2010 manawa sosial digunakake kanggo nemtokake wewenang kanggo rangking ing video iki: http://www.youtube.com/watch?v=ofhwPC-5Ub4

      Pangowahan algoritma anyar terus ditingkat luwih akeh. Branded3 nindakake tes sederhana nggunakake Twitter Retweet. http://www.branded3.com/tweets-vs-rankings

      Uga ana temuan ing kene: http://liesdamnedliesstatistics.com/2012/06/social-media-shares-indicate-a-high-google-ranking.html

      Lan aku ora setuju kabeh kanthi backlinking. Skema backlinking ngregetake web lan nyurung kaca-kaca sing luwih dhuwur. Google saiki ngelingake webmaster ing Alat Webmaster nalika backlink katon ora wajar. Yen durung, sampeyan bakal mengaruhi peringkat sampeyan kanthi negatif. Cara paling apik kanggo ngasilake backlink yaiku ngasilake konten sing ngasilake kanthi alami… ora metu lan meksa. Yen sampeyan nindakake kanggo klien, sampeyan nglanggar Ketentuan Layanan Google lan bakal bakal ngganggu klien sampeyan.

      • 14

        Ana bedane antara backlinking (taktik topi ireng) lan strategi bangunan link sing padhet. Sampeyan ora bisa ujar manawa backlinking iku ala lan wis ora dietung maneh. Sampeyan kudu khusus. Ngandhani pamiarsa manawa backlinking iku ala banget lan bisa nyasarké. Google nargetake tautan spam lan dudu tautan kualitas. Dadi tuku tautan sing murah yaiku taktik sing ora apik nanging sampeyan pancen kudu nduwe link !! Anggere ana mesin telusuran, bakal ana Optimisasi Mesin Telusuran. Taktik lan strategi bisa uga diganti nanging ora ateges wis mati!

        • 15
          • 16

            Backlink alami ora, backlink sing mbayar. Yen sampeyan mbayar backlink, sampeyan bakal duwe topi ireng. Lan kita ora ngandhani wong sing "nindakake SEO", kita ujar manawa entuk asil bisnis lan bisa mbantu ngatasi masalah sing diwenehake para konsultan SEO sing bisa nggawe risiko.

  6. 17

    Aku wis maca blog sing ora kaetung babagan khasiat konten. Konten, konten, konten !!! Nalika aku setuju, aku pengin ndeleng kiriman sing bener-bener ngrusak cara para pemasar bisa menehi informasi menarik marang para pelanggan lan narik kawigaten supaya bisa mriksa situs web perusahaan.

    Yen konten minangka kunci, kepiye sampeyan nemtokake konten "apik"?

    • 18

      Hai Brian,

      Cukup gampang kanggo aku. Konten sing apik yaiku konten sing nyebabake pengunjung nindakake apa sing sampeyan njaluk. Kanggo saben perusahaan, bisa uga beda. Kanggo sawetara perusahaan, video cendhak. Kanggo wong liya, salinan dawa. Pramila penting nyiyapake analytics kanthi bener lan kode kabeh acara lan kampanye sampeyan. Coba kabeh… ngetrapake, nyoba, ngukur, nyaring lan mbaleni.

      Doug

  7. 19

    Persis. Konten iku Raja! Saiki luwih saka saiki. Yen sampeyan duwe konten aneh, situs sampeyan bakal narik kawigaten pengunjung lan tautan tanpa Kampanye SEO. Cukup beda lan nulis informatif lan mesthi konten sing unik.

  8. 20
  9. 21
  10. 22
  11. 23
  12. 24

    Konten sing sampeyan hasilake kanggo paparan media sosial minangka merek wis ora relevan maneh kajaba ana hubungane kontekstual karo target pamirsa. Sampeyan bisa ngucapake apa wae sing dikarepake minangka pemasar media sosial, nanging kajaba wong sing kepengin ngrungokake apa sing sampeyan ucapake, umume swara putih sing ora relevan sing ora dingerteni ing pesta koktail - lan ayo diadhepi, Facebook minangka koktail utama pesta, nganggo utawa tanpa alkohol.

    Masalahe yaiku akeh banget "ahli" media sosial sing ora sengaja mbaleni apa sing wis diandharake dening wong sing bener-bener mikir apa sing bakal dakkandhakake sadurunge dheweke mung ujar, utawa paling ora mikir sadurunge rilis pers ing endi wae lan propaganda media online. Iki minangka blogger sing paling apik, utawa kurator konten sing ora dibayar sing nyoba golek dhuwit sing ora dibayar kanthi nyalin lan nempelake konten wong liya.

    http://chamberlainbell.com/thewordofed/?p=215

  13. 25
  14. 27
  15. 28
  16. 29
  17. 30
  18. 31
  19. 32

    Aku setuju manawa kanggo mesin telusuran kaya Google "Konten iku raja" nanging isih ana tautan sing apik kanggo peringkat.

  20. 33
  21. 35

    LOL: Aku SEO mung koma sawise kedadeyan kasebut ing dalan gedhe. Lan aku setuju karo wong-wong tuwa sing wis mati sing regurgitasi "konten iku raja" uga. Google, perusahaan apa wae, mesthi "nyoba" nyurung amplop kasebut.

  22. 36
  23. 37
  24. 38
  25. 39

    SEO anyar, ing limang langkah:

    1. Gawe artikel kanthi judhul ngapusi nanging narik perhatian.
    2. Tulis artikel blog kanthi isi sithik.
    3. Pangguna bom nganggo cara akeh kanggo nuduhake artikel kasebut.
    4. Ngomong babagan ora ana guna link ing kaca sing diisi karo tautan.
    5. Nglumpukake gaji.

  26. 41
  27. 42

    Artikel iki nggawe aku yakin aku ora prelu google SEO kanggo ngerteni apa sejatine. Aku bisa nemokake kabeh sing kudu dakkenal: akronim sing nyoba banget nanging ora bisa ditindakake.

  28. 43

    Bahahaha iki lucu banget. Ngelingake aku artikel Pesach Lattin nalika semana bali. Kiro opo? !! Pemasaran Konten SEO !! Ngganti aturan ora ngganti game. Diarani evolusi. Kita isih main Basket ing kene.

  29. 44

    yo wis mati. Artikel liyane sing apik ing kene nerangake. Mesin telusuran dadi kekacoan lan luwih akeh ngowahi perkara (algoritma lsp) sing saya rame. Media sosial mutusake apa sing digawe konten pangguna sing luwih efisien. Mesin telusuran uga dilebokake ing Facebook lan twitter, dadi kenapa Google butuh? Sampeyan bisa nemokake perusahaan lan informasi sing sampeyan butuhake ing media sosial.

  30. 45
    • 46

      SEO saiki kalebu lan mbutuhake keahlian ing media. Umume perusahaan SEO murni sing wis dingerteni, sing isih ana yaiku agensi sing ngerti gambar sing luwih gedhe lan ngerti cara ngembangake strategi konten, sosial, seluler, lan PR - nggunakake upaya ing kabeh medium.

  31. 47

    Secara prinsip aku setuju karo inti sentimen, nanging lali "SEO wis mati" lan luwih mikir babagan "SEO wis berkembang." Mesthi wae sampeyan SEO lawas (pirang-pirang backlinks sing dilacak tembung kunci, lan / utawa isian tembung kunci ing situs) wis mati minangka lawang, nanging menurutku wajar mbantah manawa SEO BAIK (beda karo mayoritas SEO) pancen UXO kanthi jeneng liya.

    Iku kabeh babagan ngoptimalake pengalaman pangguna wiwit tutul pisanan (lan mesthi ora mungkasi konversi utawa kontak utawa "lebokake target ing kene" amarga akeh wong sing mikir), lan nalika iki bisa uga kalebu sawetara tetimbangan kaya markup lan "optimasi" umum uga akeh sing nyebabake pangembangan web sing apik lan bisa diakses lan mung akal sehat lawas.

    Masalah sing dakdeleng yaiku akeh banget sing mikir SEO ing silo minangka prekara sing sampeyan lakoni kanthi beda - dene sejatine, yen sampeyan nindakake kanthi bener, SEO minangka prekara sing bakal ditindakake kanthi alami nalika nindakake bisnis kaya biasane kanggo situs web sampeyan. Kudu dianggep kurang minangka kegiyatan "pemasaran" lan luwih akeh minangka "kebersihan", kayata mriksa mantra!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.