Telusuri Marketing

SEO: 10 Godaan Link Kanggo Nyingkiri

Standar emas Google babagan manawa situs web kudu ditingkatake kanthi apik terus saya ganti, nanging sawetara wektu cara sing paling apik ora owah… backlinks sing relevan saka situs sing sah lan berwibawa. Optimasi Mesin Panelusur On-page lan akeh konten sing apik bisa nggawe situs sampeyan diindeks kanggo tembung kunci tartamtu, nanging backlink kualitas bakal ningkatake rangking.

Wiwit backlink wis dadi komoditas sing dikenal, akeh penipuan lan layanan sing ngubungake terus muncul ing saindenging web. Aja mbujuk mbuwang dhuwit kanggo layanan kasebut. Ora mung sampeyan ora bakal nambah peringkat, nanging sampeyan uga bisa nggawe situs web sampeyan kanthi resiko bakal dicopot saka indeks mesin telusur.

Ya, ana macem-macem kayata tautan mlebu sing ala.

Iki minangka dhaptar cepet sawetara jinis tautan sing ORA pengin dituju ing situs web sampeyan. Dhaptar iki ora bakal bingung karo pranala sing mung ora ngliwati nilai kayata pranala karo rel = "nofollow" atribut.

  1. Aja entuk tautan saka situs sing terang-terangan adol link teks.
  2. Aja tuku menyang peternakan link. Sampeyan bisa uga wis nemoni kesepakatan kaya entuk 1000 tautan kanthi rega $29.95 saben wulan. Tetep adoh saka program kasebut.
  3. Tetep adoh saka populer makelar link kaya text-link-ads.com utawa textlinkbrokers.com. Makelar kasebut bakal adol link teks kanthi tujuan langsung kanggo pengaruhe asil telusuran Google. Iki nglanggar Katemtuan Layanan Google.
  4. Sampeyan bakal nemokake pangguna ing forum webmaster sing populer sing adol pranala PageRank dhuwur. Akeh situs kasebut digawe kanthi tuku domain kadaluwarsa kanthi dhuwur Nilai Google PageRank lan kanthi cepet mbuwang situs web template kanthi ora ana regane / konten unik. Situs kasebut ora bakal njaga nilai PageRank kasebut sanalika Google sadhar yen dheweke wis ngganti kepemilikan lan konten. Ana uga akeh cara Google bisa ngenali manawa situs-situs sederhana iki adol tautan.
  5. Priksa manawa tautan sampeyan teka Situs web sing adhedhasar AS lan ditargetake yen kabeh target pasar sampeyan ing AS.
  6. Sampeyan pancen ora pengin tautan digawe dening piranti lunak spam. Umume piranti lunak iki ninggalake jejak lan gampang dingerteni Google.
  7. Sampeyan pancen ora pengin tautan saka situs web sampah. Iki minangka situs kaya situs afiliasi sing ora duwe konten unik utawa ora ana.
  8. Aja ngirim pranala menyang situs spam sing ana hubungane karo konten sing ora pantes. Periode.
  9. Aja nggodha ngirim link menyang forum sing wis ora dikelola maneh dening pemilik kebak spam.
  10. Aja nggodha kanggo nambah lan nerbitake URL ing meme link. Meme minangka dhaptar pranala sing terus berkembang saka situs siji menyang situs liyane kanthi tujuan kanggo nuduhake tautan lan PageRank ing dhaptar peserta.

Iki mung sepuluh jinis tautan sing sampeyan ora pengin, nanging dhaptar iki ora kabeh klebu.

Adam Cilik

Adam Small minangka CEO saka AgenSauce, platform pemasaran real estat otomatis kanthi fitur lengkap sing terintegrasi karo surat langsung, email, SMS, aplikasi seluler, media sosial, CRM, lan MLS.

8 Komentar

  1. @Douglas ing panjalukan saka klien aku wis ngomong karo sawetara layanan sing kadhaptar ing # 3, padha kerep nggunakake plugin kanggo ngawula pranala. Google bisa kanthi gampang mindai blog kanggo sing duwe javascript iki lan diskon link utawa yen sampeyan pancene meksa nindakake perkara, njaluk de-indeks…

    Blogger liyane uga wis nuding metu sing sadurunge sampeyan konfirmasi tuku sampeyan diwenehake karo situs web / kaca ngendi link sampeyan bakal pindhah supaya cukup gampang kanggo wong ing tim spam Google uga njaluk informasi iki. Ana cara sing sah kanggo mbangun tautan sing ora mbutuhake pembayaran terus-terusan kanggo ngubungake makelar…

  2. apa yen nggunakake salah siji saka layanan iki kanggo tuku pranala spammy tenan kanggo situs saingan sing peringkat ndhuwur sampeyan, ing pangarep-arep sing google mudhun gelar peringkat sing?

  3. Hi Mike,

    Google ora ngukum domain kanggo backlink spammy. Yen bisa, bisnis bakal sabotaging peringkat mesin telusuran saben liyane. Mulane mung nglirwakake kabeh.

    Doug

  4. Iku banget nggodho kanggo menehi menyang "sisih peteng" SEO lan miwiti mbangun roda link spammy kasebut, utawa ngirim PLR spun sing kurang apik menyang ewu direktori artikel, etc., etc. . Nanging pengalamanku yaiku Big G nyekel pungkasane lan nyuda pranala kasebut - ora amarga padha duwe nilai sing akeh. Posting apik BTW.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web