SEO: 10 Godaan Link Kanggo Nyingkiri

link seo

5 ″ /> Standar emas Google manawa situs web kudu ditingkat kanthi apik terus saya suwe saya suwe, nanging suwe-suwe cara paling apik ora owah… relevan backlinks saka situs sing sah lan berwibawa. Ing kaca Search Engine Optimization lan akeh konten sing apik bisa ngindeks situs sampeyan kanggo tembung kunci tartamtu, nanging backlink kualitas bakal nambah pangkat.

Wiwit backlinks wis dadi komoditas sing misuwur, akeh scam lan layanan sing nyambung terus ing saindenging web. Aja mbujuk yen mbuwang dhuwit kanggo layanan kasebut. Sampeyan ora mung ora bakal nambah rangking, nanging bisa uga nggawe situs web kanthi risik yen tiba saka indeks mesin telusuran.

Ya, ana macem-macem kayata tautan mlebu sing ala.

Mangkene dhaptar cepet sawetara jinis tautan sing sampeyan ora pengin nuduhake situs web sampeyan. Dhaptar iki ora bakal dibingungake karo tautan sing mung ora ngasilake regane kayata tautan karo rel = "nofollow" atribut.

  1. Aja entuk tautan saka situs sing terang-terangan adol link teks.
  2. Aja tuku menyang peternakan link. Sampeyan bisa uga wis nemoni kesepakatan kaya, entuk 1000 tautan kanggo $ 29.95 saben wulan. Supaya adoh saka program kasebut.
  3. Tetep adoh saka populer makelar link kaya text-link-ads.com utawa textlinkbrokers.com. Makelar kasebut bakal adol link teks kanthi tujuan langsung kanggo pengaruhe asil telusuran Google. Iki nglanggar Katemtuan Layanan Google.
  4. Sampeyan bakal nemokake pangguna ing forum webmaster sing populer sing adol link pagerank dhuwur. Akeh situs kasebut digawe kanthi tuku domain kadaluwarsa kanthi dhuwur Nilai Google PageRank lan kanthi cepet mbuwang situs web template kanthi ora ana regane / konten unik. Situs kasebut ora bakal njaga nilai PageRank kasebut sanalika Google sadhar yen dheweke wis ngganti kepemilikan lan konten. Ana uga akeh cara Google bisa ngenali manawa situs-situs sederhana iki adol tautan.
  5. Priksa manawa tautan sampeyan teka Situs web sing adhedhasar lan target AS yen kabeh target pasar sampeyan ing AS.
  6. Sampeyan pancen ora pengin tautan digawe dening piranti lunak spam. Umume piranti lunak iki ninggalake jejak lan gampang dingerteni Google.
  7. Sampeyan pancen ora pengin tautan saka situs web sampah. Iki minangka situs kaya situs afiliasi sing ora duwe konten unik utawa ora ana.
  8. Aja ngirim link menyang situs spam sing ana gandhengane karo telung P (saru, pil lan poker). Periode
  9. Aja nggodha ngirim link menyang forum sing wis ora dikelola maneh dening pemilik kebak spam.
  10. Aja nggodha kanggo nambah lan nerbitake URL ing meme link. Meme minangka dhaptar tautan sing akeh sing liwati saka siji situs menyang situs liyane kanggo tujuan nuduhake link lan pagerank ing dhaptar peserta.

Iki mung sepuluh jinis tautan sing sampeyan ora pengin, nanging dhaptar iki ora kabeh klebu.

8 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    @Douglas minangka panjaluk para klien, aku wis ngobrol karo sawetara layanan sing didhaptar ing # 3, dheweke asring nggunakake plugin kanggo nyedhiyakake link. Google bisa kanthi gampang mindhai blog kanggo sing duwe javascript iki lan menehi diskon link utawa yen sampeyan pancen ngencet tombol, njaluk de-index…

    Blogger liyane uga wis negesake manawa sadurunge konfirmasi tuku sampeyan wis disedhiyakake karo situs web / kaca sing link sampeyan bakal dadi gampang supaya ana wong ing tim spam Google uga entuk informasi iki. Ana cara sing sah kanggo nggawe tautan sing ora mbutuhake pambayaran terus kanggo ngubungake makelar…

  4. 4

    kepiye babagan nggunakake salah sawijining layanan iki kanggo tuku tautan spam banget menyang situs pesaing sing ana peringkat ing ndhuwur sampeyan, kanthi pangarep-arep supaya google bisa ngetrapake peringkat?

  5. 5

    Hi Mike,

    Google ora ngukum domain kanggo backlink spammy. Yen wis sukses, bisnis bakal sabotase peringkat mesin telusuran saben wong liya. Mula, dheweke ora nggatekake kabeh.

    Doug

  6. 6
  7. 7

    Pancen nggodha kanggo menehi "sisih peteng" SEO lan miwiti nggawe roda link spammy kasebut, utawa ngirim PLR kanthi ora apik ing ewonan direktori artikel, lsp., Lan liya-liyane. Kayane kabeh wong nindakake, lan sukses . Nanging pengalamanku yaiku Big G nalika pungkasan lan ngremehake link kasebut - dudu yen duwe nilai luwih akeh. Pos BTW sing apik.

  8. 8

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.