Haters Optimisasi Mesin Telusuran

SEO

Sore iki aku nggarap klien babagan cara ngapiki postingan blog kanggo nambah lalu lintas mesin telusuran. Nggumunake kepiye pangaturan cilik saka judhul, deskripsi meta, judhul utawa konten kasebut dhewe. Kita milih postingan blog sing sadurunge ditulis, nggawe sawetara pangaturan suntingan, lan bakal ngawasi asil nggunakake Lab Lab.

Akeh desainer lan pangembang web sing diskon nilai optimisasi mesin telusuran. Cukup narik kawigaten, dheweke nyoba profesional SEO. Derek Powazek bubar nulis:

Optimisasi mesin telusuran dudu bentuk pemasaran sing sah. Sampeyan ora kudu ditindakake dening wong sing duwe otak utawa jiwa. Yen ana sing ngisi SEO, sampeyan wis entuk sambungan.

Apa Ora. Dateng Wong-wong mau

Adhuh Aku wis luwih curiga karo profesional SEO uga… malah ngomong kasunyatan sing akeh sing bisa ditindakake profesional SEO amarga sampeyan bisa nindakake dhewe. Yen sampeyan ora duwe ilmu, utawa sampeyan ora duwe sumber daya, utawa sampeyan entuk asil telusuran sing kompetitif, profesional SEO bakal nggawe bedane.

Aku kudu nambahake manawa kiriman Derek uga duwe saran apik:

Gawe sing apik. Critakake marang wong liya. Apa maneh. Ngono wae. Gawe prekara sing dipercaya. Nggawe ayu, manteb ing ati, lan nyata. Ngetokake kabeh detail.

Nanging dheweke bakal kelangan maneh ...

Yen ora entuk lalu lintas, bisa uga ora cukup. Coba maneh.

Mungkin. Mbok? Mbok ?!

Ideologi Derek bakal nggawe klien dadi kerugian. Masalahe dudu profesional SEO, sing dadi masalah yaiku mesin telusuran dhewe. Percaya karo profesional SEO, aja percaya karo mesin telusuran! Aja nyalahake para profesional SEO amarga kelemahane Google.

Evolusi mesin telusuran Google ngluwihi tembung kunci ora bisa mbantu Akurasi… Mung dadi popularitas mesin… lan terus akeh adhedhasar tembung kunci.

Derek salah lan rada sembrono… robots.txt, ping, sitemaps, hirarki kaca, panggunaan tembung kunci… ora ana sing akal sehat. Kita mbantu klien supaya entuk peringkat mesin telusuran sing luwih apik amarga angel mbatesi watesan mesin telusuran. Kolegaku nerangake kaya mangkene:

SEO mbantu perusahaan rangking ing posisi sing mestine kudu pangkat.

Bantahan manawa SEO dudu bentuk pemasaran sing sah, ora ngerti 4 P asli… produk, rega, promosi lan seko. Penempatan minangka dhasar saben kampanye pemasaran sing hebat! Luwih saka 90% saben sesi Internet kalebu sing nggawe telusuran… yen klien sampeyan ora ditemokake ing asil telusuran sing relevan, sampeyan ora nindakake tugas sampeyan. Sampeyan ora bisa pengin lan ngarep-arep panggolekan mesin telusuran, sampeyan kudu nyambut gawe lan… wani dakkandhakake… kringeten.

Nggawe situs web sing fungsional kanthi informasi sing ora larang regane lan desain sing apik lan ora ngoptimalake telusuran padha karo investasi ing restoran sing apik, ngrancang menu sing apik, lan ora preduli ing ngendi sampeyan mbukak. Iku ora mung ora duwe budi, ora tanggung jawab.

One comment

  1. 1

    Pos paling apik Doug - Aku setuju karo apa sing dikandhakake Derek, nanging maneh, aku kerja ing lapangan iki. Aku ora ngerti banget karo pamirsa, nanging bisa uga dheweke nulis menyang para pamiarsa kanthi sawetara ilmu penerbitan web.

    Kesalahan sing dakkira akeh wong sing "ngerti" yaiku kabeh wong liya "ngerti". Yen VP pemasaran anyar entuk situs web perusahaan gedhe sing dibangun ing taun 1999, dheweke duwe akeh prekara liyane sing kudu ditindakake tinimbang kudu mbukak situs babagan laporan apa sing salah, lan dheweke butuh para ahli supaya bisa mbantu dheweke ngrampungake samubarang: Kagunaan, desain, konten, telusuran, lan wastafel.

    Ana akeh sing kudu dingerteni babagan nyewa ahli babagan apa sing digoleki wong sing bisa mbantu sampeyan ngarsane lan pesen supaya bisa nyedhak. Aku setuju karo kabeh negatif Derek, lan kabeh positipitas sampeyan 🙂

    Nanging aku rada bias, amarga kiriman Derek nuduhake arah Raidious - nggawe konten sing apik, critakake marang wong liya, lan priksa manawa bisa ditemokake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.