Haters Optimisasi Mesin Telusuran

SEO

Sore iki aku nggarap klien babagan cara ngapiki postingan blog kanggo nambah lalu lintas mesin telusuran. Pancen apik tenan yen bisa nduwe pangaturan cilik saka judhul, deskripsi meta, judhul utawa konten kasebut. Kita milih postingan blog sing sadurunge ditulis, nggawe sawetara pangaturan suntingan, lan bakal ngawasi asil nggunakake Labs Otoritas.

Akeh desainer lan pangembang web sing diskon nilai optimisasi mesin telusuran. Cukup narik kawigaten, dheweke nyoba profesional SEO. Derek Powazek bubar nulis:

Optimisasi mesin telusuran dudu bentuk pemasaran sing sah. Sampeyan ora kudu ditindakake dening wong sing duwe otak utawa jiwa. Yen ana sing ngisi SEO, sampeyan wis entuk sambungan.

Apa Ora. Dateng Wong-wong mau

Adhuh Aku wis luwih curiga karo profesional SEO uga… malah ngomong kasunyatan sing akeh sing bisa ditindakake profesional SEO amarga sampeyan bisa nindakake dhewe. Yen sampeyan ora duwe ilmu, utawa sampeyan ora duwe sumber daya, utawa sampeyan entuk asil telusuran sing kompetitif, profesional SEO bakal nggawe bedane.

Aku kudu nambahake manawa kiriman Derek uga duwe saran apik:

Gawe sing apik. Critakake marang wong liya. Apa maneh. Ngono wae. Gawe prekara sing dipercaya. Nggawe ayu, manteb ing ati, lan nyata. Kringet saben detail.

Nanging dheweke bakal kelangan maneh ...

Yen ora entuk lalu lintas, bisa uga ora cukup. Coba maneh.

Mungkin. Mbok? Mbok ?!

Ideologi Derek bakal nggawe klien dadi kerugian. Masalahe dudu profesional SEO, sing dadi masalah yaiku mesin telusuran dhewe. Percaya karo profesional SEO, aja percaya karo mesin telusuran! Aja nyalahake para profesional SEO amarga kekurangane Google.

Évolusi mesin telusuran Google ngluwihi tembung kunci ora bakal mbantu Akurasi… Mung dadi popularitas mesin… lan terus akeh adhedhasar tembung kunci.

Derek salah lan rada sembrono… robots.txt, ping, sitemaps, hirarki kaca, panggunaan tembung kunci… ora ana sing akal sehat. Kita mbantu klien supaya entuk peringkat mesin telusuran sing luwih apik amarga angel mbatesi watesan mesin telusuran. Kolega aku nerangake kaya mangkene:

SEO mbantu perusahaan rangking ing posisi sing mestine kudu pangkat.

Bantahan manawa SEO dudu bentuk pemasaran sing sah, ora ngerti 4 P asli… produk, rega, promosi lan seko. Penempatan minangka dhasar saben kampanye pemasaran sing hebat! Luwih saka 90% saben sesi Internet kalebu sing nggawe telusuran… yen klien sampeyan ora ditemokake ing asil telusuran sing relevan, sampeyan ora nindakake tugas sampeyan. Sampeyan ora bisa pengin lan ngarep-arep panggolekan mesin telusuran, sampeyan kudu kerja lan… wani dakkandhakake… kringeten.

Nggawe situs web sing fungsional kanthi informasi sing ora larang regane lan desain sing apik lan ora ngoptimalake telusuran padha karo investasi ing restoran sing apik, ngrancang menu sing apik, lan ora preduli ing ngendi sampeyan mbukak. Iku ora mung ora duwe budi, ora tanggung jawab.

Komentar siji

  1. 1

    Posting gedhe Doug - Aku setuju karo akeh sing diomongake Derek, nanging maneh, aku kerja ing lapangan iki. Aku ora ngerti banget karo pamirsane, nanging katon dheweke nulis menyang pembaca kanthi kawruh babagan penerbitan web.

    Kesalahan sing dakanggep akeh wong sing "ngerti" yaiku kabeh wong "ngerti". Yen VP marketing anyar entuk warisan situs web perusahaan gedhe sing dibangun ing taun 1999, dheweke duwe akeh perkara liyane sing kudu ditindakake tinimbang ngliwati situs kasebut nggawe laporan babagan apa sing salah, lan dheweke butuh ahli kanggo mbantu dheweke ngliwati akeh. saka iku: Usability, desain, isi, search, lan sink pawon.

    Ana akeh sing kudu dikandhakake babagan nyewa pakar babagan apa sing digoleki wong kanggo mbantu sampeyan nggawe kehadiran lan pesen sampeyan. Aku setuju karo kabeh negativity Derek, lan kabeh positif Panjenengan 🙂

    Nanging, aku rada bias, amarga kiriman Derek akeh banget ing arah Raidious - nggawe konten sing apik, nyritakake babagan iki, lan priksa manawa bisa ditemokake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.