Pentinge Konten Segar kanggo SEO

frekuensi

Wis suwe aku ngandhani wong-wong manawa pepatah lawas babagan pemasaran uga ditrapake kanggo konten. Kecenderungan, frekuensi lan nilai konten minangka kunci. Iki sebabe blogging dadi kunci strategi pemasaran konten ... ngidini sampeyan nulis asring. Bagan ing ngisor iki saka salah sawijining klien. Kita ngoptimalake situs lan, digabung karo sawetara promosi off-site, dheweke entuk sawetara peringkat kompetitif.

Nanging, sawise pirang-pirang wulan entuk konten anyar kanthi macem-macem tembung kunci dadi angel. Tim sing nulis konten kasebut sibuk banget, mula kita nyewa penulis konten kanggo dheweke. Nalika perusahaan fokus ing produk lan warta, panulis salinan fokus ing tips umum lan praktik paling apik kanggo industri. Kita mung nyedhiyakake pirang-pirang topik kanthi tembung kunci sing ora entuk daya tarik, lan voilà!

tembung kunci nilai frekuensi recency

Bagan saka Semrush, sing nangkep domain peringkat paling dhuwur ing 60 yuta tembung kunci rangking. Klien iki ora mung nambah tembung kunci peringkat kanggo, uga nambah pangkat sakabèhé. Aja nganti situs sampeyan basi karo konten.

Nyedhiyakake konten sing anyar, asring lan terkenal ora mung bakal ditindakake, nanging uga bakal ngoptimalake mesin telusuran!

2 Komentar

  1. 1
    • 2

      Ing kasus iki, dheweke ora duwe konten ing tembung kunci liyane sing kudu diurutake. Cekakipun, sampeyan ora bisa menehi peringkat luwih akeh kombinasi tembung kunci tanpa nduwe kaca sing nyebutake! 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.