Video: Optimisasi Mesin Telusuran kanggo Startup

wiwitan

Pungkasane sampeyan miwiti wiwitan nanging ora ana sing bisa nemokake ing asil telusuran. Amarga kita kerja bareng karo akeh wiwitan, iki masalah gedhe ... jam wis cepet lan sampeyan kudu entuk penghasilan. Temokake ing telusuran luwih irit tinimbang ngrekrut tim sing metu. Nanging, Google ora seneng banget karo domain anyar. Ing video iki, Maile Ohye saka Google ngrembug apa sing bisa mbantu.

  • www - Temtokake manawa sampeyan pengin utawa ora domain kanggo didhisiki www utawa ora. Priksa manawa pangalihan lalu lintas menyang sing sampeyan pilih kanthi pangalihan 301 (permanen).
  • Webmaster - manawa kanggo ndhaptar domain sampeyan nganggo Alat Google Search Console lan ngenali manawa sampeyan duwe masalah karo situs sampeyan.
  • Tandha - Maile uga menehi saran ndhaptar Tandha Webmaster supaya sampeyan dikabari manawa ana masalah karo situs sampeyan.
  • domain - disaranake sampeyan mriksa latar mburi domain kanggo mesthekake yen situs ora nemoni masalah sadurunge milih. Spam, malware, konten ora sopan… samubarang masalah bisa nyebabake sampeyan entuk peringkat. Yen ana masalah, sampeyan bisa ngabari Google liwat Webmaster manawa domain saiki dikelola dening pamilik anyar.
  • Gawe - ing Webmaster, njupuk kaca sampeyan kanggo mesthekake yen mesin telusuran ora nemoni masalah nalika ngubengi situs sampeyan.
  • Kirim - yen ora ana masalah, kirimake kaca kasebut menyang Google. Yen sampeyan mbangun situs kanthi sistem manajemen konten sing apik, CMS bakal nindakake iki kanggo sampeyan saben nerbitake konten anyar utawa sing dianyari.
  • Analytics - nambah Analytics menyang situs sampeyan supaya sampeyan bisa miwiti nglumpukake data penting saka situs sampeyan - njamin kemajuan lan asil dandan adhedhasar asil. Sampeyan nggunakake Google Analytics utawa ora, aku isih bakal ngleksanakake amarga duwe Webmaster, telusuran mbayar lan data sosial sing sampeyan Analytics platform ora bisa kalebu.
  • desain - gawe strategi web sing nyukupi kabutuhan pengunjung web lan ngeterake menyang bisnis. Navigasi sederhana, siji kaca saben ide, lan desain profesional bakal nggawa luwih akeh lalu lintas menyang sampeyan.
  • konversi - kepiye situs web sampeyan bakal ngowahi prospek dadi pelanggan utawa bisa adol tambahan saka pelanggan saiki? Sampeyan kudu nemtokake konversi kanggo situs sampeyan - lan kanggo ngukur sing luwih apik, lebokake Pelacakan konversi Google Analytics.
  • keywords - Mesin telusuran bakal ngindeks situs sampeyan kanthi luwih apik yen bisa ngerti babagan situs lan kaca sampeyan. Goleki pitulung profesional kanggo nemokake tembung kunci kanggo industri sampeyan lan gunakake tembung kunci kanthi efektif ing situs sampeyan.
  • kacepetan - Priksa manawa sampeyan duwe situs iki cepet. Aja milih host biaya paling murah, mung bakal nyelehake situs sampeyan ing server sing padha, sing bakal nyebabake optimasi mesin telusuran lan kesabaran para pengunjung.

Potensi Pelanggaran SEO

  • SEO - nyewa konsultan SEO mgayomi bisa nggawe karusakan luwih akeh tinimbang situs sampeyan. Nyewa konsultan sing ngerti lan netepi Katemtuan Layanan Google.
  • Link balik - Aja skema link utawa tuku link kanggo nambah Pagerank. Iki asring dadi taktik kanggo perusahaan SEO kanggo nggawe pangkat sampeyan. Sampeyan mbayar wong-wong mau kanggo nyebarke konten sing ora dingerteni ing web supaya bisa masang link ing konten kasebut.
  • Kesederhanaan - fokus ing situs sederhana sing nyedhiyakake informasi menyang pamaca lan pangguna mesin telusuran. Situs sing kompleks bisa mbutuhake luwih akeh wektu, nyepetake situs, lan ndhelikake konten kunci sing dibutuhake mesin telusuran supaya luwih ngerti konten sampeyan.

Nasihatku

Temokake lan ditingkat isih gumantung karo popularitas situs sampeyan. Google ora mung bakal ngandelake sampeyan lan entuk titik # 1 kanggo tembung kunci sing kompetitif lan relevan. Promosi situs sampeyan penting kanggo visibilitas ing mesin telusuran. Priksa manawa disebarake URL sampeyan ing siaran pers utawa artikel sing ditulis babagan situs sampeyan. Mlebu situs sampeyan menyang Google+, Facebook, LinkedIn, Twitter lan wiwiti melu prospek, kolega, pengaruh lan karyawan online - promosi konten sing sampeyan tulis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.