Video: Whitehat SEO kanggo Blogger

Aku kelakon video iki kebeneran, nanging pancen kudu ditonton. Ana prekara khusus sing bisa ditindakake kanggo ngoptimalake blog kanggo mesin telusuran. Iki minangka prekara sing ora ditindakake wong akeh, nanging kudune!

Video kasebut diwiwiti saka konferensi WordPress, WordCamp 2007, dianakake ing wulan Juli (sing aku kuciwa amarga aku kangen).

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.