Kesalahan yaiku Mungsuh SEO Sampeyan

404 ora ditemokake

Salah sawijining strategi pertama sing diserang karo klien nalika ngoptimalake mesin telusuran yaiku kesalahan ing Google Search Console. Nalika aku ora bisa ngetung pengaruhe kasalahan Aku bisa menehi pitutur marang kowe, tanpa mangu-mangu, para klien kanthi nomer kesalahan paling murah ing Webmaster duwe rangking SEO paling gedhe lan pengaruh organik.

Yen sampeyan ora nggunakake Google Search Console kanthi rutin, sampeyan pancen kudu. Karo sawetara klien, kita luwih nggatekake data Webmaster tinimbang karo Analytics dhewe!

Ningkatake tarif klik-tayang, ningkatake peringkat lan pagespeed minangka masalah rumit, nanging kesalahan luwih gampang. Kesalahan ngirim pesen menyang Google manawa situs sampeyan ora bisa dipercaya. Google ora pengin ngirim pangguna menyang kaca sing ora ditemokake utawa situs sing ora terus-terusan dadi sumber informasi sing cepet, relevan, anyar lan asring.

Ngatur pangalihan kanggo njupuk panelusur saka kaca sing ora ana maneh ing kaca sing ora mung apik kanggo ngoptimalake mesin telusuran, uga penting banget kanggo menehi kaca sing valid kanggo pengunjung. Dheweke bisa uga ngeklik link lawas ing situs eksternal, utawa bisa uga ngeklik asil telusuran… salah siji, padha golek soko situs sampeyan. Yen ora ditemokake, bisa uga ditinggalake menyang link sabanjure, sing bisa dadi pesaing sampeyan.

Yen sampeyan nggunakake WordPress, cara sing gampang kanggo nindakake iki yaiku cukup nambah macem-macem pangalihan ing 404 kaca template!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.