SEO Ora mandheg karo Situs Sampeyan

munggah panah

munggah panahSaka wektu kanggo wektu, Highbridge duwe ruangan ing jadwal sibuk kanggo mbantu perusahaan mitra. Kita blog babagan sawetara, duwe ing pertunjukan radio, wis ngrancang sawetara infografis kanggo wong liya, lan kita menehi lisensi piranti lunak (kita mung ngirim akeh kanggo ngawasi media sosial) lan malah promosi SEO! Kanggo preinan taun kepungkur, kita mutusake nindakake iki kabeh saka mitra kita.

Salah sawijining hadiah yaiku paket promosi gratis kanggo saos Agen, a pemasaran real estate perusahaan Adam mesthi ngrewangi bisnisku - bisa uga mbantu kerja kode lan prasarana, promosi kita, utawa mung dadi kanca sing ndukung. Wektu mbayar maneh! Regane paket iki udakara $ 1,000.

Kita target sawetara blog, sawetara situs bookmark, lan sawetara sumber daya liyane sing relevan lan miwiti nulis konten sing apik ing endi wae kanggo jenenge Adam. Saos Agen wis dioptimalake lan rangking karo sawetara tembung kunci - mula kita mung fokus marang dheweke. Promosi kasebut bisa digunakake lan Adam cukup becik kanggo nuduhake asil.

Wiwit Januari (kurang saka 60 dina), saos Agen Analytics wis nambah asil sawise promosi:

  • Kunjungan munggah 47%
  • Tampilan kaca munggah 54%
  • Tingkat bouncing mudhun 10.5%
  • Wektu ing situs iki munggah 37%
  • Kunjungan anyar munggah 7%

Deleng statistik kasebut kanthi bebarengan, sampeyan bakal sok dong mirsani manawa kabeh nomer pindhah menyang arah sing bener. Ngopo Mung amarga situs sampeyan dioptimalake kanthi internal kanggo konten sing bener ora ateges mesin telusuran katon kaya ngono - konten off-site kanthi tautan bali menyang situs sampeyan minangka konfirmasi. Nalika mesin telusuran ndeleng tembung kunci sing nuduhake situs sampeyan, situs kasebut bakal ningkatake rangking kasebut.

Kita wis duwe klien sing bisa nggarap lalu lintas umume nyuda ... nanging amarga target sing luwih apik, prospek lan konversi pancen tambah. Babagan supaya pamirsa sing pas menyang situs sampeyan, ora mung akeh pamirsa. Statistik Adam nuduhake manawa ana wong sing tetep luwih dawa, kurang, lan akeh sing bakal teka… sing sabenere kepengin weruh - lan kedadeyan kasebut ora ditindakake kanthi nindakake apa wae ing situs iki!

4 Komentar

  1. 1

    Aku curiga yen apa sing dikarepake Digital Home Info yaiku registrasi sing luwih dibayar kanggo layanane, ora mung nambah kunjungan lan pageview, lan liya-liyane. Kepiye konversi dadi tren karo kabeh lalu lintas sing tambah? Apa ora kabeh sing penting?

    • 2

      Pitakonan sing luar biasa - lan aku setuju karo sampeyan 100% Paul. Kaya akeh industri, Adam ora duwe proses checkout ing situs lan keterlibatan dipupuk nganti adol. Adam cukup apik kanggo nyedhiyakake statistik kasebut nanging dodolan kasebut ora dingerteni saiki. Aku curiga bakal sawetara sasi maneh amarga dheweke nuntun petunjuk kasebut liwat corong penjualan.

    • 3

      Paul, aku bakal setuju yen apa sing dikarepake yaiku konversi sing luwih apik. Senajan kita duwe proses checkout online (nuwun sewu Doug), mung sawetara pelanggan sing njupuk rute kasebut. Minangka Doug ngandika kita generate ndadékaké liwat situs lan nurture menyang Advertisement. Nalika aku weruh komentar sampeyan wingi aku lunga liwat lan katon ing timbal kui lan dodolan rampung vs periode padha taun pungkasan. Aku bisa ngomong yen kita ngasilake ~ 40% luwih akeh lan nambah ~ 25% luwih akeh klien ing taun iki. Bisa uga ana sawetara faktor, dandan ekonomi, musim, tambah dodolan minangka sifat bisnis sing ana ing pola pertumbuhan, lan liya-liyane ... mundhak ing dodolan. Kuncine yaiku lalu lintas sing sah.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.