SEO Ora mandheg karo Situs Sampeyan

munggah panah

munggah panahSaka wektu kanggo wektu, DK New Media duwe ruangan ing jadwal sibuk kanggo mbantu perusahaan mitra. Kita blog babagan sawetara, duwe ing pertunjukan radio, wis ngrancang sawetara infografis kanggo wong liya, lan kita menehi lisensi piranti lunak (kita mung ngirim akeh kanggo ngawasi media sosial) lan malah promosi SEO! Kanggo preinan taun kepungkur, kita mutusake nindakake iki kabeh saka mitra kita.

Salah sawijining hadiah yaiku paket promosi gratis kanggo saos Agen, a pemasaran real estate perusahaan Adam mesthi ngrewangi bisnisku - bisa uga mbantu kerja kode lan prasarana, promosi kita, utawa mung dadi kanca sing ndukung. Wektu mbayar maneh! Regane paket iki udakara $ 1,000.

Kita target sawetara blog, sawetara situs bookmark, lan sawetara sumber daya liyane sing relevan lan miwiti nulis konten sing apik ing endi wae kanggo jenenge Adam. Saos Agen wis dioptimalake lan rangking karo sawetara tembung kunci - mula kita mung fokus marang dheweke. Promosi kasebut bisa digunakake lan Adam cukup becik kanggo nuduhake asil.

Wiwit wulan Januari (kurang saka 60 dina), saos Agen Analytics wis nambah asil sawise promosi:

  • Kunjungan munggah 47%
  • Tampilan kaca munggah 54%
  • Tingkat bouncing mudhun 10.5%
  • Wektu ing situs iki munggah 37%
  • Kunjungan anyar munggah 7%

Deleng statistik kasebut kanthi bebarengan, sampeyan bakal sok dong mirsani manawa kabeh nomer pindhah menyang arah sing bener. Ngopo Mung amarga situs sampeyan dioptimalake kanthi internal kanggo konten sing bener ora ateges mesin telusuran katon kaya ngono - konten off-site kanthi tautan bali menyang situs sampeyan minangka konfirmasi. Nalika mesin telusuran ndeleng tembung kunci sing nuduhake situs sampeyan, situs kasebut bakal ningkatake rangking kasebut.

Kita wis duwe klien sing bisa nggarap lalu lintas umume nyuda ... nanging amarga target sing luwih apik, prospek lan konversi pancen tambah. Babagan supaya pamirsa sing pas menyang situs sampeyan, ora mung akeh pamirsa. Statistik Adam nuduhake manawa ana wong sing tetep luwih dawa, kurang, lan akeh sing bakal teka… pancen kaya sing dikarepake kabeh wong - lan kedadeyan kasebut ora ditindakake kanthi nindakake apa wae ing situs iki!

4 Komentar

  1. 1

    Aku curiga manawa info utama Digital Home sing pengin dideleng yaiku registrasi sing mbayar luwih akeh kanggo layanane, ora mung nambah kunjungan lan tampilan kaca, lsp. Kepiye konversi saiki dadi akeh lalu lintas? Apa ora mung sing penting?

    • 2

      Pitakon pinunjul - lan aku setuju karo sampeyan 100% Paul. Kaya industri, Adam ora duwe proses checkout ing situs kasebut lan keterlibatan bisa didol nganti adol. Adam cukup nyediakake statistik kasebut, nanging adol durung dingerteni. Aku curiga yen bakal pirang-pirang wulan maneh amarga dheweke ngarahake petunjuk kasebut liwat corong penjualane.

    • 3

      Paul, aku setuju manawa apa sing sejatine dikepengini yaiku konversi sing luwih apik. Sanajan kita duwe proses pamriksa kanthi online (nuwun sewu Doug), sithik banget pelanggan sing njupuk rute kasebut. Minangka Doug ujar manawa kita ngasilake petunjuk liwat situs kasebut lan bisa didol. Nalika ndeleng komentar sampeyan bengi, aku nggoleki lan ndelok petunjuk sing digawe lan dodolan rampung vs. periode sing padha taun kepungkur. Aku pitutur marang kowe yen kita ngasilake ~ 40% luwih akeh lan nambah ~ 25% luwih akeh klien taun kepungkur. Bisa uga sawetara faktor, peningkatan ekonomi, musim, tambah akeh dodolan dadi sifat bisnis sing pola, lan liya-liyane. Intine yaiku yen nambah lalu lintas sing sah (ora mung bola mata) nyebabake mundhak ing sales. Intine yaiku lalu lintas sing sah.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.