Dashboard RefreshWeb SEO

dhaptar alat seo

Pendiri lan CEO John Rasco nyedhiyakake demonstrasi babagan Software luar biasa minangka dashboard SEO Layanan (SaaS) sawetara minggu kepungkur lan saiki RefreshWeb bakal urip kanthi massal kanthi dashboard SEO sing anyar. RefreshWeb pisanan nggawe aplikasi kasebut amarga frustasi kanggo para klien dhewe amarga ora gampang ndeleng kabeh dimensi pemasaran mesin telusuran sing ditargetake tembung kunci.

Ana telung elemen penting kanggo nelusuri mesin telusuran… volume telusuran saben tembung kunci, sampeyan pangkat lan volume saiki (lan nuduhake relatif), lan sampeyan pangkat sejarah (manawa sampeyan entuk utawa ilang papan). Aku ngerti, ora ana produk liyane ing pasar sing katon minangka 'pasar' lan nerjemahake pangkat menyang pasar nuduhake. RefreshWeb wis nindakake iki kanthi antarmuka pelaporan sing sederhana nanging kuat.

GoogleRankings.jpg

Kanthi kemampuan kanggo mbangun dhaptar tembung kunci khusus sing ditargetake kanggo target pemasaran, sampeyan pungkasane bisa ngerteni sepira pengaruh saka upaya sampeyan. Ora ana maneh njupuk tumpukan data. Sampeyan bakal bisa ndeleng kepriye rangking peringkat kanthi suwe lan ngenteni kesempatan anyar kanggo tuwuh. Dashboard Manajemen RefreshWeb SEO nglacak metrik sing penting:

  • Pasar tekan 5 mesin telusuran utama
  • Piranti lunak pelapor SEO kanggo data saiki lan sejarah
  • Peringkat ing 5 mesin telusuran utama sing ana gandhengane karo volume telusuran
  • Laporan tren tembung kunci kanthi nglaporake pangecualian rinci
  • SEO jero Analytics kanggo saben tembung kunci

KeywordTrending.jpg

Lima laporan standar karo paket $ 250 saben wulan (diupdate saben minggu):

  1. The TASMReach minangka kaca ngarep kanggo klien (Total Search Search Market? TASM?). Iki nuduhake persentase TASM sing tekan uga volume telusuran saiki kanggo saben istilah. Mousing babagan istilah ing tabel kasebut nyorot ing grafik.
  2. The GoogleRankings nggunakake teknologi sing padha kanggo nampilake asil, nanging sampeyan ndeleng rangking tinimbang nggayuh. Kabeh 5 mesin telusuran utama AS dilacak.
  3. The Laporan SEOProgress mbandhingake asil saka rong tanggal ing sistem, kanthi grafik batang ing sisih ndhuwur makili untung lan rugi. Nyorot garis ing grafik batang nuduhake istilah telusuran sing ana gandhengane karo asil kasebut.
  4. The TrendTrending laporan menehi ringkesan babagan bathi lan kerugian kanggo tanggal saiki, kanthi tembung kunci sing nyambung karo pelacakan rangking 5 minggu, mula sampeyan bisa ndeleng manawa tren kasebut mundhak utawa mudhun. Peringkat mingguan kanggo istilah apa wae bisa fluktuasi, adhedhasar faktor kayata 19 pusat data Google sing beda-beda ing AS, ing endi Googlebot ana ing indeksasi, lsp. Dadi, sampeyan kudu bisa ndeleng irisan sejarah kanggo ndeleng sampeyan duwe anomali utawa masalah.
  5. The RingkesanBanding grafik minangka alat sing apik kanggo nuduhake kemajuan manajemen liwat wektu, nanging rangkuman dadi total istilah ing saben kategori rangking. Iki mbantu njaga nglaporake ing level dhuwur. Kabeh rincian kasedhiya liwat sistem, nanging angel kanggo wong sing ora kenal karo SEO utawa kerja sing digunakake kanggo nggunakake informasi granular.

Dashboard Manajemen SEO RefreshWeb dibangun dening para pemasar web kanggo para pemasar web. Alat manajemen SEO sing kuat sing nglancarake alur kerja sampeyan lan nglaporake informasi kritis babagan SEO Analytics kanthi cara sing migunani lan bisa ditrapake. Sampeyan bisa nonton a video ing layanan RefreshWeb uga.

Lengganan level emas kasedhiya kanthi dhukungan email saka para pemasar asli ing tim RefreshWeb. Saran ahli saka parit lan alat manajemen SEO sing dikembangake karo para profesional pemasaran? Kombo sing angel kanggo ngalahake. Ayo John ngerti sampeyan maca kiriman ing kene Martech Zone!

5 Komentar

  1. 1

    Wah, aku ngerti yen bosku bakal seneng banget karo piranti lunak anyar iki! Aku bakal nerusake kiriman iki menyang dheweke, matur nuwun kanggo informasi, katon apik!

  2. 2

    Dash RefreshWeb SEO pancen nyenengake lan migunani. Antarmuka sing resik nampilake perhatian para metrik babagan cara sing bisa ditindakake. Aku wis nggunakake lan aku seneng.

    • 3

      Susan,

      Aku ngira dheweke luwih maju tinimbang kurva, nalika nggoleki ing Telusuran kanthi sesanti 'pangsa pasar'. Kita kabeh bakal pungkasane ana ing kana - nanging seneng banget yen ana wong sing mandhegani!

      Doug

  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.