10 Tips kanggo Copywriting SEO Sing Paling Dhasar

seo copywriting 2013

Minggu kepungkur, kita ketemu karo kira-kira 30 panulis ing salah sawijining klien lan ngrembug babagan kepiye panulis konten bisa nguntungake mesin telusuran nalika nulis artikel. Rekomendasi kita padha karo infographic iki saka KontenVerve.

Artikel sing ditulis wong-wong iki wis luar biasa - mula kita fokus ing rong bidang utama kanggo perbaikan.

  • Mbangun judhul apik tenan sing nggawe emosi pamaca lan nuwuhake rasa penasaran supaya bisa diklik.
  • Mesthekake penulis nggawe independen kapercayan lan panguwasa, promosi konten lan nduwe otoritas merek kanthi umum.

Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge - SEO minangka masalah manungsa, lan ora dadi masalah matematika. Copywriting sing apik yaiku narik perhatian para pamirsa. Yen sampeyan nglakoni, mesin telusuran bakal tindakake!

seo-copywriting-tips-2013

2 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun kanggo postingan sing menarik - rumangsa bener, Google ora ngukur kaya biyen.
    Algoritma kasebut saiki wis luwih pinter - mesthine luwih milih konten sing alami.
    Aku mikir SEO bakal tetep penting (kanggo bisnis) nganti komputer Google master sing duwe AI lan bisa mikir - mula kita ora duwe kerjaan!
    Google+ uga dadi luwih penting - penulis kabeh.

  2. 2

    Ya, kabeh tips sing dituduhake apik banget lan bisa digunakake. Aku duwe ide minangka panulis kesehatan alami-Michael Jones nggawe salinan SEO. Nyewa Copywriter Sampeyan minangka keputusan sing apik, amarga aku entuk layanan copywriting lan pemasaran ing siji atap. Biaya cukup lan pengalaman akeh.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.