Cara Golek Cheat SEO

seo ngapusi

Optimisasi mesin telusuran minangka pedhang bermata loro. Nalika Google nyedhiyakake pandhuan kanggo webmaster kanggo ngoptimalake situs lan nggunakake tembung kunci kanthi efektif kanggo ditemokake lan diindeks kanthi bener, sawetara wong SEO ngerti manawa ngeksploitasi algoritma kasebut bisa langsung ditembak. Karyawan SEO ngalami tekanan banget supaya perusahaan tetep apik, konsultan SEO isih luwih akeh.

Perusahaan bisa uga ora ngerti yen karyawane bisa uga trabasan. Lan perusahaan sing nandur modal ing konsultan SEO utawa agensi bisa uga ora ngerti babagan carane konsultan nggawe peringkat sing dibutuhake. Awal taun kepungkur, JC Penney sinau kanthi angel nalika New York Times mbukak artikel, Rahasia Telusuran Cilik. Praktek kasebut tetep, amarga saham kasebut dhuwur banget.

Sampeyan uga bisa ngerti yen kompetisi mbeling. Piye carane Pancen gampang banget.

  1. Yen konsultan SEO utawa karyawan kasebut ora nate njaluk sampeyan nggawe pangaturan menyang situs sampeyan utawa konten sampeyan, ana kemungkinan sing mung bisa digunakake ing situs liya kanggo nggawe konten sing ngubungake maneh menyang situs sampeyan liwat backlink kaya kata kunci. Google rangking situs adhedhasar pirang-pirang situs liyane sing nyambung. Iki uga adhedhasar panguwasa situs sing ngubungake. Yen sampeyan mbayar konten ing situs off, sampeyan bisa uga mbayar backlinks lan bisa uga ora dingerteni.
  2. Goleki domain sing sampeyan curiga Bukak Situs Explorer. Ketik domain banjur klik Anchor Text tab Nalika sampeyan mbukak kaca liwat asil, deleng saben situs sing dituju nggunakake tembung kunci kanggo nyambung menyang domain ing pitakonan. Nalika sampeyan miwiti nemokake forum sing mbukak, tautan ing tapak asma pangguna, lan blog sing ora ana artine ... sampeyan bisa uga nggunakake link balik sing dibayar.
  3. Yen konsultan SEO sampeyan nulis lan ngirim konten kanggo perusahaan sampeyan, sampeyan kudu nyetujoni konten kasebut lan entuk inventaris ing papan sing dikirimake. Aja ngidini konten sampeyan diterbitake ing situs sing ora relevan, kebak iklan lan backlink liyane, utawa umume kurang kualitas. Sampeyan pengin perusahaan digandhengake karo situs sing relevan lan kualitas paling dhuwur - mung nampa sing paling apik.
  4. Sanajan sampeyan nyetujoni konten, terusake gunakake Open Site Explorer kanggo nganalisa backlink anyar. Kadhangkala konsultan SEO bakal ngirim konten sing disetujoni ing sak papan, nanging tetep mbayar utawa nyelehake backlink liyane ing panggon liya. Yen katon aneh, mesthine. Lan yen akeh tautan katon aneh, sampeyan bisa uga nggunakake cheat SEO.

Sampeyan bisa kanthi cepet nambah rangking situs kanthi alami. Ngoptimalake situs lan platform saiki minangka langkah pertama, banjur promosiake sabanjure. Kita seneng nggunakake firma hubungan masyarakat sing sah kanthi hubungan media sing hebat kanggo crita babagan para klien. Kita ora mesthi entuk backlink ... nanging sanajan ora, kita entuk akses menyang pamirsa sing relevan. Kita uga nggunakake whitepaper, ebook, acara lan infografis kanggo narik perhatian. Yen sampeyan duwe link sing cocog, wong bakal nyambung.

Sampeyan yakin manawa sampeyan wis ngerti cidra, apa sabanjure?

  • Apa karyawan? Mbusak tautan sing ora apik biasane ora bisa ditindakake, nanging sampeyan bisa uga nyoba. Ayo padha ngerti manawa ora bisa ditampa lan nggawe kabeh perusahaan dadi resiko. Aja menehi penghargaan marang karyawan kanggo rangking utawa volume sing luwih apik. Nanging, tampa pituwase kanggo entuk sebutan luar biasa ing situs sing relevan banget.
  • Apa konsultan SEO? Geni kabeh.
  • Apa pesaing? Google Search Console pancen duwe formulir pelaporan menyang kirim domain sing tuku backlink lan situs utawa layanan sing sampeyan kenal lagi nggarap supaya bisa entuk.

Ketidakpahaman dudu pertahanan nalika mbeling kanggo entuk pangkat SEO. Mbayar backlink minangka nglanggar syarat layanan Google lan bakal nggawe situs sampeyan dikubur, manawa sampeyan ngerti babagan utawa ora. Tulis konten sing cocog lan cocog lan sampeyan bakal duwe konten sing narik telusuran organik. Aja kuwatir utawa digodha ngapusi fokus ing pangkat organik… Fokusake konten sing apik lan sampeyan bakal bisa pangkat kanthi luwih apik lan luwih apik.

Siji cathetan pungkasan babagan iki. Aku biasane nggarap strategi backlinking kabeh wektu. Apa aku nate mbayar backlink kanggo aku utawa klien? Nggih Nanging wiwit saiki aku nemokake cara promosi liyane luwih gedhe asil… ora mung ing kunjungan, nanging ironis Urutan uga! Aku isih nganalisa pangkat klien lan asring mriksa backlink. Kanthi nganalisa backlinke ing situs sing diarani, aku asring golek sumber daya sing bisa nulis babagan klien. Aku asring nyedhiyakake target kasebut menyang firma hubungan masyarakat kita lan menehi crita apik ing kana.

2 Komentar

  1. 1

    Iki minangka postingan sing tepat wektu kanggo aku. Aku wis mindhai postingan ing situs freelance guru.com lan medeni jumlah situs sing pengin pangkat gedhe saiki mung sawetara atus dolar. Kepiye carane kedadeyan kasebut, kita kepengin weruh, tanpa sawetara backlink mbayar, lan pendekatan liyane sing ora sopan?

    Kaya sing sampeyan saranake, PR minangka cara sing solid kanggo nambah profil situs web kanggo telusuran lan mung kesempatan kanggo nyebar pesen kanthi wiyar. Tweaking konten lan tata letak situs sampeyan uga penting. Sanajan menarik kanggo ndeleng kepiye media sosial pancen ngrusak persamaan peringkat telusuran, amarga sampeyan bisa entuk pengunjung sing luwih nyata ing situs sampeyan kanthi SM sing hebat, lan rangking Google bisa uga butuh wektu suwe kanggo ngerti kasunyatan manawa sampeyan ana gandhengane. SEO ora bisa dideleng kanthi vakum.

    Posting gedhe.

    Phil

  2. 2

    Ana luwih saka 22 faktor sing penting kanggo sampeyan Peringkat, lan bisa uga kaya teknik 8/10 SPAM, otopost, link, tautan sing dibayar, blokir…. 
    Sing paling penting yaiku faktor manungsa, yaiku nomer siji KANDUNGAN sampeyan. 
    Google pangkat ora mung pengunjung, menehi peringkat wektu kanggo situs sampeyan, luwih akeh tegese konten sing berkualitas, nemokake info sing digoleki, lan bali maneh… ..
    Aku dudu blogger utawa pemasar sing sukses, mung miwiti nanging ora mikir tautan sing dibayar luwih saka konten sing berkualitas
    kaca topik panas sing seger lan kompetisi sing ora profesional.
    Kabeh cara liya kanggo riset target, tembung kunci… Google mbukak organisasi sampeyan kudu ngerti cara nggabungake kabeh lan bisa nemokake kabeh   

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.