Cara Nggawe Audit SEO Lengkap

SE Peringkat SEO Situs Web Audit

Minggu kepungkur iki, kanca kolega wis ujar manawa dheweke duwe klien kaya ngono macet ing rangking lan dheweke pengin Audit SEO situs kasebut kanggo ndeleng manawa ana masalah.

Sajrone pirang-pirang taun, mesin telusuran wis berkembang nganti alat audit situs lawas ora migunani maneh. Kasunyatane, wis 8 taun wiwit aku nesu banget karo agensi telusuran lan konsultan SEO wis mati. Nalika artikel kasebut clickbait, aku ngerti babagan premis kasebut. Mesin telusuran pancen mesin prilaku, ora mung crawler sing mindai bit situs sampeyan.

Visibilitas mesin telusuran gumantung saka papat dimensi utama:

  1. Konten sampeyan - sepira kepiye sampeyan ngatur, nampilake, lan nambah konten lan ngoptimalake sistem manajemen konten sampeyan kanggo mesin telusuran kanggo nyusup lan ngenali babagan situs sampeyan.
  2. Panguwasa sampeyan - sepira luwih becik domain utawa bisnis sampeyan dipromosikake ing situs liyane sing relevan sing bisa dicerna mesin telusuran lan ngakoni kapercayan lan wewenang sampeyan.
  3. Pesaing sampeyan - sampeyan mung bakal duwe peringkat uga kompetisi sing ngidini sampeyan, mula ngerti apa sing ditindakake pesaing sing nggawe peringkat luwih dhuwur penting banget kanggo sukses sampeyan.
  4. Pengunjung sampeyan - asil mesin telusuran umume disesuaikan karo tumindak pengunjung. Dadi, sampeyan kudu menehi strategi sing narik kawigaten, supaya bisa dituduhake, dipromosekake, lan supaya pengunjung tetep ditampilake karo asil sampeyan. Iki bisa uga gumantung karo lokasi, piranti, musiman, lsp. Ngoptimalake tumindake manungsa pancen bakal nyebabake visibilitas telusuran sing luwih gedhe.

Kaya sing sampeyan ngerteni, iki tegese sampeyan kudu nindakake akeh riset kanggo audit… wiwit saka kode lan kinerja ing situs nganti riset kompetitif, kanggo analisis tren, nganti ngrekam lan nyemak prilaku pengunjung ing kaca

Nalika umume ahli telusuran nindakake audit SEO, dheweke jarang nyakup kabeh aspek kasebut menyang audit umum. Umume mung ngomong babagan nindakake audit SEO teknis dhasar kanggo masalah ing situs.

Audit Wis Cepet, SEO Ora

Nalika nerangake SEO karo klien, aku asring nuduhake analogi kapal sing nyabrang samodra. Nalika kapal bisa uga ana ing kondisi operasi sing sampurna lan arah sing bener, masalahe yaiku ana kapal liyane sing bisa luwih cepet lan luwih apik… lan gelombang lan angin algoritma bisa nguntungake.

Audit SEO mbutuhake wektu cepet kanggo nuduhake kinerja sampeyan, kinerja sampeyan karo pesaing, lan kinerja sampeyan babagan algoritma mesin telusuran. Supaya audit bisa digunakake, sampeyan kudu terus mbukak lan ngawasi kinerja domain ... ora mung mikir yen wis disetel lan lali karo pendekatan.

SE Situs Web Audit

Siji alat ing kana sing bakal mriksa kanthi cepet yaiku Alat Audit SE Rankings. Alat audit lengkap sing bisa dijadwalake lan menehi laporan sing dijadwalake kanggo mbantu ngoptimalake lan ningkatake visibilitas lan peringkat mesin telusuran.

The Audit peringkat SE evaluasi tumrap kabeh paramèter peringkat mesin telusuran utama:

  • Kesalahan Teknis - Priksa manawa tag kanonik lan hreflang wis disetel kanthi bener, priksa setelan pangalihan, lan temokake kaca duplikat. Kajaba iku, analisa kaca kanthi kode status 3xx, 4xx, lan 5xx, uga sing diblokir dening robots.txt utawa ditandhani nganggo label noindex.
  • Tag Meta lan Header - Temokake kaca kanthi label meta sing ilang utawa duplikat. Ngatur judhul lan tag tag deskripsi sing optimal pungkasane ngidini sampeyan ngenali tag sing dawa banget utawa cendhak banget.
  • Kacepetan situs web sing cocog - Priksa manawa situs web mbukak kanthi cepet ing piranti seluler lan browser Internet, lan yen mbutuhake wektu sing suwe, entuk rekomendasi Google babagan cara ngoptimalake.
  • Analisis Gambar - Pindai saben gambar ing situs web lan deleng apa ana tag sing ilang utawa ana kesalahan 404. Ditambah maneh, priksa manawa ana gambar sing gedhe banget, lan akibate, nyuda kacepetan muat situs kasebut.
  • Tautan Internal - Temokake pirang-pirang tautan internal ing situs web, sumber, lan kaca tujuane, uga ngemot tag nofollow utawa ora. Ngerti carane link internal nyebar ing situs iki bakal mbantu sampeyan nambah.

Alat kasebut ora mung nyusup situs sampeyan, nanging uga nggabungake data analitis lan data Google Search menyang audit umum kanggo menehi laporan situs sampeyan kanthi jelas, uga peringkat ing tembung kunci sing pengin sampeyan rangking uga kaya kinerja sampeyan karo para pesaing.

SE Peringkat platform lengkap lan ngidini pamilik situs web ngontrol kabeh aspek nyusup uga Whitelabel laporan yen sampeyan konsultan SEO utawa agensi:

  • Laporan lan recheck sing dijadwalake kanthi otomatis ngidini sampeyan njaga situs web supaya terus diawasi.
  • Bot SE Rankings bisa nglirwakake arahan saka robot.txt, ngetutake setelan URL, utawa mung ngetutake aturan khusus sampeyan.
  • Ngatur laporan audit situs web sampeyan: nambah logo, nulis komentar, lan nggawe sampeyan okehe.
  • Sampeyan bisa nemtokake apa sing kudu dianggep minangka kesalahan.

Miwiti Uji Coba Gratis 14-Hari Peringkat SE

Download conto laporan PDF:

se peringkat alat audit seo

Alexa wis nuduhake infographic iki, Pandhuan Audit SEO Teknis kanggo Wiwitan, sing nuduhake 21 masalah ing 10 kategori - kabeh bakal ditemokake ing alat Audit Peringkat SEO:

Infographic Audit SEO

Pengungkapan: Aku nggunakake SE Ranking link afiliasi ing artikel iki.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.