Goleki, Lacak lan Tingkatake Peringkat Aplikasi Ponsel Sampeyan

Layar layar 2013 11 14 ing 3.47.42 PM

Aku mesthi gumun babagan pirang-pirang platform lan aplikasi sing durung nate dakrungu sanajan kita terus ngrungokake sing paling anyar. Sawise ngerti babagan Bunndle, Aku nuduhake platform kasebut karo sponsor ing Mindjet. Dheweke duwe 3 aplikasi sing apik - Mindjet, Tugas Mindjet lan Konspirasi - publikasi sing luar biasa.

CMO Mindjet, Jascha Kaykas-Wolff, dakkandhani SensorTower, platform kanggo mbantu sampeyan nglacak lan ngoptimalake aplikasi seluler.

Sensor Tower duwe kabeh sing dibutuhake kanggo ngawasi ngarsane aplikasi ing toko aplikasi, ngoptimalake tembung kunci kanggo aplikasi, lan mbantu peringkat pesaing monitor.

tabel tembung kunci

Fitur Sensor Tower kalebu:

  • Pelacakan Peringkat Aplikasi Berbasis Kata Kunci - lacak rangking lan kinerja sampeyan kanggo kabeh tembung kunci sing penting kanggo aplikasi sampeyan.
  • Data Peringkat Sejarah - data sejarah sing rinci lan akurat adhedhasar saben tembung kunci. Sampeyan bisa ndeleng lan nglacak pangembangan lan pangowahan nalika ngowahi tembung kunci app.
  • Pelacakan Peringkat Kategori - Peringkat kategori minangka indikator sukses sukses ing app, lan data rinci babagan owah-owahan rega utawa macem-macem promosi kanggo peringkat aplikasi minangka kauntungan kompetitif sing kuat. lacak kinerja aplikasi sampeyan ing kabeh kategori sing sampeyan rangking kanthi apik.
  • Kata Kunci Ngoptimalake - alat nganalisa tembung kunci, nyegah kesalahan umum sing larang lan larang regane tembung kunci sing ora efisien bisa ngirit saka mbuwang ruang sing terkenal lan bisa uga ngasilake lalu lintas ekstra.
  • Tetep dadi ndhuwur pesaing - Ngerti sapa pesaing sampeyan lan apa sing bakal ditindakake, bisa dadi tugas sing angel kanggo ngatur sanajan kanggo tim gedhe. Temokake pesaing sampeyan lan apa sing dikarepake supaya sampeyan ora kuwatir bakal kejiret kanthi ora sadhar.

Kita Marketing kanggo Martech Zone ana peringkat nomer 1 kanggo Blog Pemasaran app lan # 23 kanggo istilah kasebut marketing ing app store kanggo aplikasi Marketing lan terus diunduh kanthi rutin saben dina!

marketing-mobile-app

Sensor Tower kanthi otomatis ngasilake pesaing sing paling relevan kanggo sampeyan. Kanthi data iki, sampeyan bisa nglacak kinerja aplikasi ing antarane tembung kunci lan mbandhingake aplikasi karo pesaing, kabeh antarmuka gampang digunakake. Lan iki ditindakake kanthi tembung kunci kanthi tembung kunci, supaya sampeyan bisa duwe metrik sing akurat lan rinci babagan kinerja aplikasi sampeyan.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.